torsdag 21 april 2011

Igår var det middag hos pappa & biggs. Älgkalopps! Gud så gott. Sedan hjälpte jag pappa att sy ihop deras vecka i Riga och Tallinn med flyg, hotell osv. Tog sin tid innan dem bestämt vilket hotell som var bra och hur de ska ta sig mellan länderna och ja vi hann inte färdigt. Vi lämnade det i Tallinn så jag får fortsätta någon gång i helgen. Gulliga dem är som ska ut och resa på Biggs 50 års dag! :D Hennes present från pappa.

William är på bättringsvägen, pratade med barnmottagningen igår och dem är så bra där. Trevliga och även duktiga på att ge en beröm som förälder. Hoppas han får bli helt frisk snart. Fast småttingar kan ju dock vara sjuk rätt länge. Bara att lilleman då dessutom har tandsprickning, oh yes han har temperament just nu vill jag lova.!. Tur att vagnen finns och det vackra vädret så man får återhämta energi :) Det gör otroligt mycket. Men å andra sidan så William är den snällaste finaste killen som finns, alltid glad och sprallig så han ska givetvis ha sina dåliga dagar också. (veckor,månader?) :P Skämt o sido.
Jag har reagerat på att alla tjatar och frågar om just SÖMN, "jag får sova så lite, sover han hela nätter, gud är han vaken så tidigt" Bla bla bla. Kanske blir jag stött och irriterad för att vi har en prövande period just nu med Wille. Han sover inte hela nätter och har inte gjort det sen typ 2 månader tillbaka, han vaknar 3-5 ggr per natt av alla olika anledningar, om han lägger sig 18 eller 22 spelar ingen roll & han vaknar alltid 05.00-05.30. Det är så de funkar för tillfället. Och ja det kanske är en lekande lätt sak att ta om man delar på nätter, morgon osv. Men Jonas vaknar inte av Willes grin på nätterna så det loppet är kört, innan jag väckt Jonas på morgonen för att ta Wille är jag inte trött längre och har han klivit upp tidigt och tagit honom så kommer han och väcker mig för att han vill ha avbyte. Summakardemumma det är så in i helsikke besvärligt att styra över dessa delar till min andra hälft så då gör jag det själv. That´s it. Min syster sade, kämpa igenom perioden och ni kanske inte tror det nu men ni kommer att skratta åt senare. Och ja det är nog så. Så nu har jag fått lätta mitt bröst lite och gnällt färdigt.

Jag är allafall överlycklig och slippa laga middag 2 kvällar. Igår var vi hos min pappa och idag ska vi till Ersmark hos Svärmor och äta. Kommer bli väldigt trevligt.

Nä, nu dags för er filtallrik och ännu mera kaffe!

Ha en alldeles magisk dag!

P&K
Jezzi