lördag 10 april 2010

En stillsam Lördag...













Vaknade upp tröttare än tröttast, kanske borde jag byta efternamn till Trötter istället för Glader? Har haft så galet sjuka drömmar och det har jag typ varje natt nu. Jag vaknar varje morgon, med en och samma reaktion " Ehmmm ja okey" Normalt? Haha fast å andra sidan är det få saker som är normalt under dessa gravida dagar vill jag lova. Så jag har varit rätt låg hela dagen och nu är jag riktigt trött. Skulle lätt kunna sova men jag ska minsann inte gå och lägga mig för det är Bad Boys 2 ikväll och en fågel viskade i mitt öra att det blir en stor skål med godis till det! ;)


Började läsa en bok idag som jag fått av Jonas kusin, den heter På Smällen och är skriven av Ann Söderlund & Hanna Widell. Den första gravid-boken som är rolig och har humor. Man får skratta och gotta sig i att man är ett hormonmonster och ändå gotta sig i att det är minsann flera än jag som är så. Haha sitter och läser högt för Jonas hela tiden, bara för att påpeka "Ah ah ah du ser det är flera än jag som kan gå från gapskratt till krokodiltårar på en mikrosekund" Och jag bara älskar när han tittar på mig djupt in i mina ögon och bara ler. Mmm ja vet baby, du är bäst för att du har sådant tålamod med mitt humör. Fasiken ibland orkar jag inte ens mitt eget humör och mina svängningar! Men vårt ess i leken är att i ur och skur skylla på hormonerna! ;)

Har suttit på tradera idag och vunnit hem en hel del kläder, bla. Mumintroll-body´s, POP-byxor och annat smått och gott. Det blir som en drog och tradera är verkligen klockrent nu när det ska handlas bebiskläder. Duktig som jag är så handlas det bara neutralt till han/hon! Igår när jag visade baby vad jag vunnit hem så tittar han på mig och frågar varför det måste vara mumintrollen hela tiden?! Och jag vet inte, dem är så söta och mulliga. Sedan tycker jag att man har så fina minnen från det barnprogrammet. Ja alla är vi olika! Näe. nu ska jag ta och slänga på mig kläder och åka iväg med mannen och handla inför kvällen!

Ha en fantastisk afton, mys och njut!

Puss & Kram//Jezzi


Se är dem inte fantastisk söta?? :)