fredag 12 augusti 2011

Hittar inte sladden till kameran, suck! Kan Wille krypit iväg med den någonstans maybeee? Den dyker nog upp tillslut. Sitter och äter minichorizo som var så stark att den brinner i munnen, hoooojaa! :P Det är så gott att bara tomäta korv, mums!

Wille vilar och jag längtar tills han vaknar så vi får bege oss ut i det UNDERBARA vädret! Halleluja, jag älskar hösten!!! Igår kväll tände vi värmeljus i lyktor som lös upp så vackert! Mys!

Graviditeten då? -Ja, jag är sämst på att fota, har fotat en gång för typ 2 veckor sen. Haha. Det är som inte samma "stress" att dokumentera allt, kanske trist på ett sätt? Men ja jag ska försöka fota mera.

Vi är i vecka 17 (16+2) tiden går fort men kan vara för att det är så mycket med Wille att jag hinner inte tänka på att jag är gravid. Har ännu inte känt av något i magen, jag längtar tills sparkar och bök börjar men med Wille var det nog kring v.18 som det verkligen kändes.

Att acceptera viktuppgång är denna gång jätte jobbigt, jag försöker inte tänka på den och låta kroppen ha sin gång. Men eftersom att jag kämpat med min vikt och ätmönster hela livet så är det alltid en pågående kamp. Och jag vill verkligen inte gå upp 40 kg igen, landa på 97 kg som sist. Snälla låt mig slippa, kroppen tar ju sån stryk! Svårt och gå, stela fötter, ont i ryggen, knäna osv. Hoppas min lilla filur har det bra i magen och leker för fullt. :) Snart får vi äntligen en tjuvtitt på dig!

Ha en underbar dag allihopa!
Kärlek!
P&K
Jezzi