tisdag 29 juni 2010

Tuesday....

God Morgon,

Här är vi minsann vakna med tuppen. Slog upp ögonen 05.00 och kände att nu var det minsann dags för frukost och vänta en stund innan baby ska upp. Så blev fallet, men jag tänker nog gå och knoppa en liten stund till sen. Annars somnar jag till i eftermiddag istället & det tycker jag inte om.

Igår blev det Melissa och Lewis, kaffe och vi gjorde Strömpilen. Väldigt mysigt. Hittade lite mammakläder på rea inför varmare sommardagar. Och en vattenfast mascara! Haha, det kan verkligen behövas när humöret är svajigt som mitt. Ena stunden är det skratt och andra tårar. Efter det åkte jag till Sessa, hon fixade grekisk sallad till middag! Vi har inte setts på jätte länge utöver jobbet men där hinns bara korta update´s med. Så det var himla mysigt att surra och hänga i många timmar.

Jag fick brev av Morgan igår, vad glad jag blev och läsa att han mår bra. Han tränar stenhårt och slutat med allt nikotin och onyttigheter samt håller på att utbilda sig till svetsare. Så om ett år eller så när han släpps, gissar jag på att det är en välpumpad biff som dyker upp! :P Ska åka och köpa linsvätska till honom för att det fick dem tydligen inte köpa in själva. Lite skumt! Any who så blev jag glad och lugn att höra om hans vardag. Skönt! Tråkigt att han inte får träffa lillknodden förrän i Januari men jaja morbro mogge kommer så småningom!

Graviditeten, går bra vi har gått in i v. 30 och snart v. 31. Förstå vad tiden går! Kroppen börjar att bli riktigt tung, värker i höfter och rygg. Sängen är sjukt oskön så jag ska på jakt efter ännu en madrass, kommer tillslut ligga typ 2 meter över Jonas. :P Hehe. Lillknodden börjar att bli lite lugnare det märks att utrymmet inte är lika stort längre, de torde väl börja de stora buffarna snart, det är i vilket fall skönt att han lagt huvudet nedåt så jag slipper sparkarna på urinblåsan som han roade sig vilt med i många veckor! Hihi. Snart så Jonas, har vi våran lilleman här hos oss och ack vad vi längtar!!! Tur att jag jobbar och står i så tiden går ännu snabbare!





Grattis till Erika & Tobbe som fick sin lilla tös Joliee igår. En vacker liten donna på 50 cm & 3840.







Ja nu är det dags att göra något vettigt, diska och plocka lite grann tror jag. Om solen kommer senare så har jag nog tänkt mig stranden om min beach-puma Jenny hakar på. :)
Ha en bra dag allihopa!
Puss & Kram
Jezzi