lördag 19 juni 2010

Namngivelsecermoni & kungligt bröllop...


Även om vädret var trist och grått så var det himla mysigt ute i Holmsund där dagen stod i Lewis Tore Tegström´s ära! Hipp Hipp Hurra! Massor med god mat, fika och väldig trevligt att träffa alla vänner och bekanta. Jag tror att snart har hela våran bekantskapskrets barn. Var det inte små super söta barn som lekte runt så satt vi gravida och längtade desto mera efter dem som bor i våran mage! Supermysigt! Melissa & Peter var som vanligt goda värdar och spridde glädje och skratt. Lilla Lewis gav oss några suspekta blickar och låg hellre i vagnen utomhus i friska luften för att låta ögonen vila en stund. Han är söt som socker, massor med fina presenter fick han också och en fin dag helt enkelt. Det känns verkligen mera privat och avslappnat med en namngivelsecermoni än ett dop. Något jag helt klart skulle vilja ha men jag är inte ensam i att bestämma det, vi får se, Jonas kanske vill ha ett dop och då får vi se vad det blir för något av det hela. Vi kanske borde enas om ett namn till en början, just nu så byter vi namn hela tiden och när jag vill ha ett unikt namn till våran son så vill han ha vanliga. Hmmm, ja ska det vara lätt att enas eller hur slutar det hela. Kanske kommer det ett namn när vi får se gossen i verklighet. Men än så länge har jag ett favorit men bäst att inte skriva ut vad det är för något eftersom att det finns dem som tyvärr snor namnen när fantasin för deras del är på noll. Well well not this time! Man lär sig en läxa!

Jag & lillgrabben mår bra, vi är i vecka 29 nu och växer för fullt!





Han är en livlig krabat och bökar runt för fullt. Jätte mysigt, hela magen går som vågor på vattnet när han sätter igång. Och vi kommunicerar bra med varandra, han sparkar tillbaka när jag trycker på magen så får jag oftast gensvar på en gång och han gillar när man sjunger för honom. Även om min sångröst verkligen inte är något att hänga i granen! Haha. På Måndag är det besök hos BM får vi se om han växer bra där inne, sist på ultraljudet så vägde han 10 % under snittet så vi hoppas han lägger på sig. Men han mådde bra i övrigt, mammas gullunge låg och sög på tummen hela tiden och såg ut att ha det bra. Ja gudars skymning vad jag längtar efter honom, vi längtar med kärlek och spänning. Vi åkte och kollade in vars vi ska köra eller rättare sagt Jonas ska ratta när det är dags och jag blev verkligen nervös av synen, tanken att det låg kvinnor just i det skedet och födde eller just fått fick mig att bli tårögd och nervös. Jag gick igenom födelseplanen med Baby, det är ju trots allt han som ska föra min talan när orken inte finns och det är han som är min mentala styrka och min stötte-påle.

***Kärleken är verkligen vacker, min Jonas är vacker och han har verkligen gjort mig till världens lyckligaste kvinna.


Han är ute i stugan nu och planerar för massa fix i sommar. Jag stannade hemma tryggt framför tv:n och det kungliga bröllopet, så vacker klänning, Victoria & Daniel var verkligen vackra och dem utstrålade verkligen kärlek. Alla lyckoönskningar till dem!



Ska lägga mig under täcket i soffan och invänta middagen så jag får se vad Kronprinsessan och Prinsen har för middagsbjudning. :) Jo och förresten äta upp min rabarberkräm som jag kokade igår. Mums!!


Jag vill även sända en tanke till min älskade vän m. familj i dess svåra tid, det är ofattbart det som hänt och mina ord räcker föga till. Vi finns alla här för er för att stötta och styrka. Jag kan inte ana den smärta ni genomgår och jag önskar att jag kunde ta denna sorg från er och låta eran ängel komma tillbaka. Han fick vingar alldeles för tidigt, sätta sina små fötter i moln som bomull och vaka över er! Vackra lilla Emilio, vila i frid och sov sött. Du finns för alltid i våra minnen och vi ska minnas dig med glädje för det var vad du gav dina nära. En kämpe!

Over and out,...
Puss & Kram,
Jezzi