måndag 13 december 2010

24-06

Kvällsmys, mami & Willervalla


Nu ligger han själv på mage & håller upp huvudet. Han älskar det!

24-06, Jajjamän han sov hela natten i sin spjälsäng! Jag är mäkta imponerad och stolt över den lille stjärnan! Vaknade som en ny människa imorse, utvilad, pigg och glad. Vi klev upp direkt, lekte och myste. Nu ligger han och vilar. Igår var vi ute hos pappa och biggs. Åt middag, älgfärsbiffar med hemmagjort mos och gräddsås. Ja, så otroligt gott! Jonas hjälpte pappa med datan. Wille satt mest i babysittern och tittade på elden i kaminen som han var helt såld på! Somnade, vaknade och var lugn hela kvällen!

Idag ska vi koka knäck med min puma, har aldrig gjort det tidigare men hoppas på att det ska gå bra! =) Fick lite tips av coachen (Zandra) så vad kan gå fel egentligen?

Jonas jobbar natt hela veckan, blir spännade och se hur det ska funka. Borde gå bra, mest orolig att Jonas inte ska få sova något på dagen då det inte är så tyst hemma numera, men annars får väl jag och Wille hålla oss ute på vift några timmar.

Tisdag ska vi iväg och skriva faderskapsbekräftelsen, Jonas tyckte även vi ska stryka hans namn Nilsson på Wille och låta honom heta endast Glader. Lättast så, han vet ju hur det är och ha två efternamn och tyckte bara att det är drygt. Så jag ska fixa det i veckan också. Tisdag kommer jacuzzin också! Yeah, gud vad jag längtar att få bada och bubbla bort all spänning i kroppen!

Nu vakna lilleman!

Ha en bra dag!

P&K

Jezzi