måndag 6 juni 2011

Då var Jonas ledighet snart över, imorgon. Vi ska även på BOEL test imorgon kl 08.15 med Willow. Blir kanon. Sen hade jag tänkt mig till Vännäs om Zandra & Linnéa vill ta emot oss :)

Igår var vi hos Frida och Elisia. Så mysigt och lika underbart som vanligt, vi fikade massa gofika, surrade, promenerade och myste med lilla W. Ellie är så söt med barn, hon är försiktig och leker med honom så fint. Amanda var hemma också, Frida´s lillasyster vi har alla umgåtts med varandra under åren, när man ser de systrarna ihop ser man hur fantastiskt det är med ålderskilland på endast 1,5 år. Dem har alltid haft varandra och är bästa vänner nu också. Säkert var det tufft för Lelle och Anita i början men se så värt det var. :)
Vi var där rätt sent, Jonas hämtade oss sen åkte vi förbi McDonalds och hämtade mat :) Bänkade oss framför tv:n för att se BB Finalen. Grattis Simon! Helt rätt! :)

Wille somnade kring 21, fick en flaska välling och kärlek vid 3.30 sen sov han till 07.45!!! Wow helt galet vad duktig han är min lilla pralin! :)

Idag? Nationaldagen, say no more! Haha. Vi åker till pappa och biggs för fika och umgås.

adios!

P&K
Jezzi