fredag 25 december 2009

Uppdate please...

Ja, då var jag på plats i Hemavan och det känns som att redan varit här typ en månad eller dylikt. Åkte hit den 19:e, uppe i ottan för att komma iväg och slippa mörker. Fast hade inte Jonas styrt upp mig ur sängen hade det nog gått sämre. Kanske har han mera pli än mig själv. Usch, det var inge hit att åka från honom. Det blev tungt i bröstet och en givetvis blev det lite tårar för miss cry-baby, men jag är inte förvånad och inte han heller när jag berättade det! Jag är känslig helt enkelt. Haha.

Hann även stanna för kaffe hos Maria i Storuman, väldigt trevligt som vanligt och prata med henne. Och tack för att du funnits och peppat mig och hjälpt mig att hålla hoppet uppe vid liv! Du är en stjärna som ska få som du vill alldeles snart även du! Jag känner det! Kunde jag få det så kommer du också få det! Love!


Har mestadels jobbat på här uppe denna vecka, preppar för öppningen och nyårsveckan! Det blir grymt kul när allt kör igång. Jag längtar redan! Men visst har det hunnits med en mera än jobb, på lördagen var vi iväg på julbord uppe i Laisaliden och det var klart det bästa julbordet hittills. Svart rökt gris är bland de bästa jag smakat! Sen var det hemåt och falla i sängen somna snabbt som attans.

Igår var det Julafton, lite jobb under dagen sedan såg vi Kalle Anka och åt vårat minijulbord. Hur trevligt som helst, skönt när det inte är så uppblåst och mycket folk. Det var tillräckligt med jag, Anja, Per och Roger. Blev ändå en tidig kväll för fröken glader som vanligt. Är sjukt kvällstrött numera av någon anledning! Kanske för att jag är ensam och inte har någon att hålla mig vaken för! Typ jonas. Jag hoppas han kommer över nyår, det hade varit riktigt mysigt.

Min lilla Sessa har kommit hem till Sverige igen, jätte kul att höra hennes röst och tro mig de 2 veckorna hon var borta kändes som en evighet! Men nu så finns hon här igen, me like! Blev många samtal igår bla. med mina bröder. Pratade med Morgan, som jag inte talat med på många månader så det var skönt att prata ut en skvätt. Lilla mormor var inte kry, hon hade värk och ont som vanligt. Stackars sköra gumma, jag önskar att det blir bra!

Idag tar jag det mest lugnt, lite ledigt och slappar. Ska pallra mig till solariet ett sväng och sedan blir det en bastu med gänget. Skönt! Kanske läsa lite bok, ringa min man en sväng och inte göra något vettigt alls har jag bestämt mig för.

Så jag önskar er alla en lugn och skön Juldag!

Saknar alla er där hemma!

Puss & Kram
Jezzica