söndag 10 oktober 2010

Sunday sunday early morning....


Blev en tidig morgon, Wille var vaken en del i natt och gnällde. Han är som en liten boxare i sängen, han hade kanske sovit för mycket under dagen. Om nu det är möjligt? ;) Och börjar man titta på honom kan jag inte sluta. Jag vill bara pussa honom hela tiden. Han och Jonas är ute på promenad med Joppe. Känns så tomt och ensamt. Snart dags för mat till Wille så dem är väl hemma snart. Tuttarna stramar och vill bli mjölkad. :P


Igår var vi till pappa en sväng, vi tog med vagnen så alla kund bege sig ut på en promenad. Vi gick från Vännänget till Brattbyhemmet, jiiiiiisses det var en ordentlig bit och jag var totalt slut innan vi var hemma. Ska nog investera i ett par nya promenadskor, mina är gamla och nötta. Sen är jag ju dessutom tyngre nu så det känns som de gamla inte har nog dämpning. Ja, vi får se pengarna virvlar inte precis kring en nu när jag har mammapenning.


Idag så ska det tvättas, har just dammsugit och skurat golven. En promenad blir det allafall! :) Ikväll ska jag bänka mig framför Ensam mamma söker, jag tycker det är jätte bra och man får sitta och småle hela tiden. Det är mysigt att se människor bli förälskade.


Näe nu lite kaffe innan grabbarna kommer tillbaka.


Ha en magisk söndag, det ska vi ha!


Puss & Kram

Jezzi