lördag 23 oktober 2010

Lördag och vitt ute...

Så fint med snön som ligger på backen. Mys! Vi var ute och promenerade igår när snön föll och det var skönt att vara ute. Friskt och härligt. Det blev en kaffe hos Jonas pappa och sedan hem för att se på Idol och Circus Möller. Jag skrattade så mycket att tårarna sprutade, den delen där han spelade Bonde söker fru var hysteriskt roligt och jag kan som inte sluta skratta under hela programet. Ah så det är ett tips att se på, Circus Möller högst upp på min lista allafall.

Hanna var på besök igår, jättemysigt för det var så länge sen vi sågs. Blev kaffe och prat om barn, förlossningar osv. :) William fick fina kläder av henne, vi tackar så mycket än en gång dem var super fina! Pappa och Biggs var förbi och passade på att snusa på Wille. Dock var det en grinig liten herre, han har haft ont i magen och det kan bero på att jag åt curry i fredags.?? Hmmm ska vara mera försiktig med stark mat för tro mig...vi får igen det genom lilleman. Men i natt så var han på banan igen. Sov till fyra och åt lite sen sov han till sju för att äta igen och sen sov vi till nio och sen klev vi upp. Har börjat amma liggandes på natten och det är ju det bästa (tack Hanna för tipset) för då slipper man sitta som en ostkrok i sängen och dessutom så somnar han brevid mig vid bröstet och då kan vi sova tillsammans! :) Jonas såg förvånad ut imorse då han inte låg i sin säng, "vars är William" och sen såg han att lilleman låg tryggt brevid mig. I love it!! :)

Nu ska vi iväg till Jonas mormor Marianne och fika. Visa upp William för hon har inte sett honom ännu. Sen blir det en sväng till Sessan och hänga med henne. Wille följer med mig och umgås med brudarna medan Jonas och Joppe får roa sig själva. Hehe :P

Ha en magisk dag!
P&K
Jezzi