torsdag 28 oktober 2010

Vem har sagt...

Att man inte kan sova mellan träningspassen, min prins bevisar....




Så hade denna vecka snart passerat även den. Och den har gjort det i stormsteg måste jag säga!
Vi har haft en kanonvecka. I Tisdags var puma förbi, vi drack kaffe och surrade om allt mellan himmel och jord. Det enda som saknades var lussebullar! Ska nog ta mig tid någon dag att baka det, en av mina stora svagheter är just lussebullar. Tur att dem bara är aktuella en gång per år, precis som julmust och skumtomtar! Tänk att dricka julmust en varm sommardag? Näe usch och fy!
Igår var vi till Vännäs för att hälsa på Zandra och Linnéa. Vi var på ÖF med de små liven, det enda som stod på kartan för dessa två var mat och sova. :) Det var himla trevligt att ses och prata om barn, förlossning osv. Så nu framöver är det nog Vännäs som gäller på Onsdagarna och det är så perfekt att det knappt skiljer något mellan William och Linnéa åldersmässigt. Nästa gång blir det att fota mera. Jag virrpannan som jag är glömde kameran i hallen som vanligt. Efter besöket hos dem så åkte jag i rusningstrafik för att hämta min karl på jobbet
(tur att man har tålamod numera) jag fick det på köpet efter förlossningen. ;) Vi åkte sedan till Ica Maxi för att storhandla, det gick undan och sedan hem för att landa i soffan och sova vid 21.30.
Idag blev det promenad i det underbara vädret, kan inte vintern vara så här istället? Pappa kom förbi på kaffe och han passade på att leka med Wille som vanligt! :) Och han fick mycket respons, Wille skrattade och följde med allt han gjorde. Men så fort jag tar fram kameran för att fånga skrattet så rynkar han ögonbrynen. Japps...en dag så! Igår på babyöppet kom det på tal om hur effektiv man har lärt sig att vara och jag vill nästan påstå att det visade sig idag. På 1 tim exakt, hade jag lyckats med att tillaga spaghetti & köttfärssås, makaroner & köttbullar samt potatis och fiskbullar. Gjort i ordning 8 matlådor till Jonas. Diskat bort all disk. Underhålla Wille mellan varven som tillslut somnade i babygymmet förmodligen för att jag pratade med honom hela tiden för att han skulle höra min röst...han lessna och somna! Tyckte nog att jag var en pladdermaja! Nu är Jonas, Joppe och lilleman på promenad. Som vanligt när man varvar ned blir man dödstrött. Ska hålla ögonen öppna till lyxfällan. Sen är det natti natt.
Ha en god kväll!
P&K
Jezzi