tisdag 4 oktober 2011

Motivation, tack!! (?)

Jisses, jag är så trött. Wille var vaken som vanligt nattetid, (bara att inse, innan han börjat sova hela nätter har bebisen kommit och då är det dags och vaka nätterna igen summa sumarum jag kommer inte ha sovit en hel natt på typ 2-3 år) ojoj ;) i natt ville han inte somna i sängen och jag orkade inte alls springa upp hundra gånger (magen är stor och sammandragningar när jag springer upp tätt) så han fick sova hos oss. Resultatet som vanligt, Wille lägger sig vågrätt mellan mig och Jonas. Vi hamnar läääängst ute på kanterna. Haha tänkt att en sådan liten kille tar sån plats. :P

Regnet öser ner, inte vill man traska ut i onödan men jo vi ska ta en lite prommis allafall, det behövs alla dagar. Igår såg vi Pirates of the caribbean, den senaste av dem tre (?) Varför är jag inte imponerad, jag älskar de första filmerna med denna, var halvdan och nja den dög. Tråkigt. Skönt att jag inte såg den på bio då! ;)

Väntar på en overall jag budade hem på tradera också, betalade för 1 vecka sen och ingen overall. Jag blir tokig av sådana säljare, man är snabb och schysst att betala in snabbt och då förväntar jag mig givetvis likadan service med leverans! Hon får denna vecka sen börjar vi mailbomba!!

Ha en bra dag, nu ska jag koka ihop någon lunch till mig och w.


P&K