onsdag 13 oktober 2010

3 Veckor!!

Vi två, första veckan hemma!

Jag kan inte sluta titta på honom när han sover!


Min Wille!


Min ögonsten och största kärlek, William! Redan 3 veckor ung. Tänka sig...Jag ska fortsätta njuta av varje minut och sekund.

















Veckan....

Mina finaste, kärlek!


Fortsätter rulla på, Wille är lika förkyld ännu men vi var på barnmottagningen igår och det var ingen fara bara att vänta ut den och hålla ögonen öppna för feber och andningen så den inte blir tyngre för honom. Men det förbaskade snCentreraoret vill inte ge sig, näsfridan känns som ett tortyrredskap men han har vant sig så inte lika arga miner. Han sov hela natten, jag vaknade när Jonas drog till jobbet 3.30 och då sov han än, jag blev alldeles häpen. Vi vaknade 5 och då var det dags för mat, ammade en hel timme. Personligt rekord skulle jag vilja säga. Det är bra att han äter ordentligt även om han är sjuk. Vi vägde honom igår och nu är han redan uppe i 4030g. :) Fantastikt att han gjort en sådan vändning, kanske har jag grädde i tuttarna? ;)


Idag? Bm kommer hit, ett väldigt sen hembesök. Men ja dem vill ju så gärna komma hem till en så fine do it! Ska klä på Wille ordentligt och varmt idag, tänkte mig en kortare promenad. Joppe måste ju allfall få sträcka på benen. Pappa har varit så snäll och kommit hit för att gå ut med honom när jag inte velat ta med sjuklingen. Världens bästa moffa! :)

Plus att det kommer någon karl från trygghansa hit i eftermiddag för att prata försäkringar till Wille. Får vi se vad det blir, har dock hört mycket dåligt om TH men lyssna kan man ju alltid göra, försäkringar är ofta en djungel och det känns skönt att få kunna fråga om man undrar något.



Näe nu ska jag passa på att klä mig och äta en smörgås medans Mr W sover en stund, han lär nog vakna när som helst. Det går tungt i näsan för honom, låter som en vuxen snarkar. Stackars sötnos man vill som bara snyta åt honom om man kunde.



Adios!



P&K

Jezzi