lördag 2 januari 2010

Nytt år & underbar start!

God Jul i efterskott, har inte hunnit blogga något före julafton och därav en senare uppdatering men ni torde vara vana vid det här laget!

Jag & Joppe på Julafton!

Japp, är som sagt uppe i Hemavan på Högis och jobbar i full takt och allt går som smort. Mera smärtfritt än jag hade inbillat mig. Nyårsafton präglades av arbete och även där gick allt så bra som det kunde, inga problem och skönt att det var full rulle och mycket folk! Min säsong här uppe är lugn och stillsam, jobbar för det mesta och utöver det så försöker jag bara ta det lugnt och ladda upp batterierna på nytt. Åh visst, det är på god väg. Det är ett speciellt lugn här uppe och framför allt så alla människor som också är här och jobbar förgyller vardagen. Som en enda stor familj kan man säga.


Har ju även haft besök av världens bästa Jonas och det gav värme som räcker länge. Blev mys en dag eller två och bara att se honom fick mig att känna hur mycket mera energi det finns inom mig. Han gör mig glad och han gör mig lycklig. Som jag alltid sagt om honom, han är unik och det är underbart! Men så lämnade han fjällvärlden idag, fast nu är det jag som ska planera in en resa hem till Umeå och hem till honom. Förhoppningsvis alldeles snart, jag längtar redan och jag lever fortfarande på att det är nyttigt att sakna och att denna tid kommer att gå snabbt! Även om jag njuter av min tid här givetvis på vägen. Jag är övertygad om att distans under kortare tid bara stärker relationen och det kan bara bli bättre när man får vara tillsammans. Men givetvis bör man ha en stark grund i botten, som bottnar i tillit och förtroende och det kan jag ärligt säga att jag nog aldrig någonsin litat så mycket på en man som jag gör med honom. Det känslan är ett lugn och för en gångs skull ser jag inte tillbaka på hur jag haft det förr eller tänker på hur det var utan bara ser framåt och min lycka..ja den är helt total!












Ha en magisk afton mina vänner!
Puss & kram
Jezzi