fredag 11 februari 2011

Kalas & graviditet

William vilar, kom i säng sent igår för att jag höll på och göra en fotobok till pappa då han fyller år. Inte förrän i Mars men eftersom att vi är i fjällen då och både jag & han fyller samma vecka så kommer vi fira det i förskott. Den blev jätte fin, han kommer att älska den.

Lika kallt idag, brrrr varför kommer kylan igen. Vi ska promenera ned till stan sen när Jonas vaknat, köpa en present till Marike, min svärmor. Hon fyller år idag, så det blir middag och kalas ikväll. Blir ju inte så lång kväll för oss eftersom att Wille ska sova 20.00 men det kan vara lämpligt ändå. Lägger vi honom senare eller lägger honom där och väcker han blir han övertrött och grinig. Det undviker jag gärna.

Vi har kanske hittat en bil, en passat men den finns i Gävle så vi får se vad de blir med det. I så fall måste ju Jonas åka i helgen, på Måndag börjar jag jobba så han kan ju inte åka till veckan. Det hade varit kul och kunna följa med för då hade jag kunnat åka till Hedesunda och lägga blommor på mammas minneslund. Så hon fick träffa William också. Men det känns lite tungt och ta honom på en buss 55 mil. Men det hade varit fint, jag var hos henne sist då det skulle varit hennes 50 års dag. Jag saknar henne så och jag tänker varje dag att hon hade älskat och få vara med när Wille växte upp. På min förlossning var hon med, jag hade med hennes kort som stod brevid sängen. Jag hoppas verklien att hon väntar och kommer att krama om mig när vi ses igen, känna hennes lukt och se hennes leende. Hennes skratt och höra hennes röst.

Jag är så NYFIKEN min storasyster var öppen 3 cm i förrgår hon skulle "vila" under natten och se om det kom igång. Hon är beräknad till den 14:e så skönt för dem att pyret kommer tidigare. Åh vad mysigt att bli moster till en till liten goding. Vi bara måste åka och hälsa på i sommar. Så kusinerna får leka :D Jag väntar på det legendariska MMS:et från dem.

Fick ett sms från storebror igår, han skickar ett paket med Chanelprodukter nästa vecka till mig, i am so happy! Och det är lika kul varje gång vad för små presenter som gömmer sig.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, vänta tills Wille vaknat och ge honom gröt. Han fick testa kalops igår, han åt litegrann sen blev han ledsen och vägrade. Så jag fick ge honom en flaska och då var han nöjd. Nåja vi testar vidare, nytt tar tid så är det.

Adios!

P&K
Jezzi