fredag 28 maj 2010

And a month later??

Ja, okej jag ger upp...jag är sämst på att uppdatera! Vi mår bra, mellan alla sammandragningar, föräldragrupper osv. Tiden går verkligen snabbt, vecka 26 nu och vi inser att det kommer säga poff så är det dags! Nervös? Jaaaa! Tack och lov att Jonas är den lugnare i den här biten än så länge :)
Igår blev det middag på Allstars med Melissa och Marie sedan avrundades kvällen med Sex and the city 2, som jag längtat och äntligen är filmen här!! :) Den var absolut sevärd men jag hade kanske byggt upp mina förväntningar en aningens, så lite missnöjd kanske på en del bitar då filmen kändes så utdragen och bara fylld med blahablaha! Well well då fanns det alltid någon galet snygg klänning att spana in eller skyhöga klackar som fick mina tankar att sväva iväg! Jag kommer lätt se den minst lika många gånger som serien och första filmen...flera gånger om och om igen! :P
Baby är ute och gör stan ikväll, så det blev en kväll med Scream-filmerna och popcorn för fröken G. Imorgon blir det att sova ut hoppas jag, sen middag i Ersmark hos svärmor och sen var även denna helg över. På Måndag så ska vi hämta nya bilen, min tid med forden är över och nu ska det köras bmw och det blir väl alla tiders. Ganska skönt med combi så det finns lite mera plats och nu blir det även hundbur för Joppe´s del. Sweet! Ska ta och lägga mig i sängen med In Touch och uppdatera lite skvaller och längta tills baby kommer och kryper ned hos oss.
Kastar in lite bilder på hur det artar sig med magen.



Den växer och gror! Kärlek!

Ha en fortsatt trevlig lördags natt & natti natt!


Puss & Kram/Jezzi

Vecka 26