torsdag 8 april 2010

They say it´s April...

Ja det sägs att det är April, tiden springer lika snabbt som snön smälter och vårbäckarna ska börja rinna. Våren är helt klart min favorit av våra fyra årstider, jag älskar lukten av blötgräs och hur solen värmer i ansiktet. Man kan bara njuta, lukta och det går inte att låta bli att le! Sommarens förspel sen börjar jag bara gnälla att det är för varmt, alla fräknar tittar fram i ansiktet, stranden och havet ropar mitt namn! Dock blir inte denna sommar som de andra under min livstid, kommer jag ens orka ligga och pressa i solen? Jag betvivlar, ge mig ett parasoll, en bekväm stol och en kylbag med glass! ;) Jag ser en strandad val framför mig ungefär, magen kommer vara gigantisk och likaså andra ting. Men det får jag ta när de kommer, ett tag kvar fram tills dess och jag ska verkligen njuta av min vår!

Imorgon går jag in i vecka 19, pang-bom så var det även +14 kilo och magen syns tydligt. Jag tycker verkligen att tiden går så snabbt, tänka sig att nästa vecka är vi redan halvvägs och veckorna går snabbare än ett grisblink. Fast det är väldigt skönt att det gått halva tiden. Ni får några bilder hur det artat sig, ser rätt liten ut på de här bilderna, vägrar ta bilder utan tröja och det är med all ärlighet för att jag ser ut som en blond igelkott. Det har vuxit så mycket hår, haha helt galet! Tur att det försvinner så småningom. Nu har jag bara mani på att det ska komma bristningar, inget man önskar men det är bara att acceptera det. Ska i vilket fall köpa havandeskapsolja...så jag kan inbilla mig att det hjälper!! ;) Annars tycker jag att det mesta går bra, jag känner mig inte lika vig i kroppen, man har liksom blivit fyrkantig känns det som, äter som en häst och lever på power-naps! Humöret? Vet inte vad jag ska säga om det, fråga Jonas! Jag är verkligen så glad att han har världens bästa tålamod och han tyglar mig bra.
Min finaste finaste Jonas

Nog talat om mig och bebis nu. Idag så blev det en sväng till Melissa och Lewis, mina favoriter och det var lika trevligt som vanligt. Promenad och massa kaffe. Och prat i massor. Sikken tur att hon är mammaledig nu när jag är hemma också. Kom hem för en stund sen, värmde på pasta med räkor och njöt av det. Joppe ligger brevid mig på sin kudde och myser, väntar på att min nyponros ska komma hem och äta mat sen blir det en promenad. Bara måste se lyxfällan ikväll. Det blir nog en tidig kväll som vanligt, Jonas ska upp tidigt och besikta bilen så den är klar för att säljas och sen ska vi äta lunch på Great Eastern- Äntligen kinamat!! På lördag middag hos pappa och biggs i Vännänget, en liten fågel viskade i mitt öra att det vankas oxfilé och plankstek!
..Joppe med sin favoritbäddning..



V. 17




















V. 18




















*Kärlek & Styrka* Puss & kram//Jezzi