onsdag 14 juli 2010

Oh yeah.....

Även stekhett denna dag, vaknade kl nio av att rummet blivit tömt på syre och jag badade typ i svett! Nice! Jonas och Joppe sov vidare, regnet öste ned och jag bestämde mig för att gå in och jobba bort lite administrativt ( min lediga dag ) jag har något fel! Haha. Min gissning på och hinna bort allt på ca 2 timmar blev inte så och dagen var inte slut förrän strax efter halv fyra! Jajjemen. Well well, imorgon ska jag minsann vara ledig och förhoppningsvis om vädret håller sig fint blir det stranden med jenny. Vi har alltid lika mysigt på stranden, jordgubbar, bullar och prat om allt. Hon är min fina pingla! Vi åkte till Babyproffsen idag, hämtade upp babyboxen så nu finns den här hemma bara skötbordet kvar.

Var hos BM igår, allt såg bra ut och vikten stod kvar på 86 kg. (Pjooo) Magen hade växt 4 cm igen. Och lilleman har även fixerat sig! Fick vi visserligen veta redan i fredags då vi var på förlossningen så såg dem det också. Så nu är det ett underbart tryckande och brännande i underlivet! Vi hoppas att det ger med sig litegrann!



Ska ta mig en tidig kväll, känner mig helt slut och Jonas är ute med grabbarna och njuter av kalla öl! Han var så söt idag, han hade diskat, plockat undan och dammsugit här hemma. Tagit Joppe till stranden så han fick bada och simma.



Min fina fina man, jag vill aldrig vara utan dig!






Ha de gott!

Puss & Kram
Jezzi