tisdag 4 maj 2010

Almost spring.....












Om inte vårsolen vill gömma sig i moln och skurar! Min kropp skriker efter grillat, det ser ganska ljust ut inför helgen åtminstone så då rymmer jag och Jonas iväg till stugan över helgen! Det ser jag fram emot!

Har hunnit vara en sväng till frisören, sweet lord vad det behövdes, mina toppar var i så dåligt skick att jag gick och väntade på att håret skulle falla av. Bara ren tur att jag fick behålla svallet när jag gjorde slingor! ;) Jätte duktig tjej, Emma som gjorde det och det är så skönt att fått det kort igen! Och slingorna blev verkligen mera synliga, ljusa och somriga! :) Här är resultatet,


I Fredags var jag hos min nya barnmorska, jag bytte från den andra då jag var missnöjd med henne och tillslut kändes som att nu är det bara att göra det. Från att ha en som var mindre än okey har jag gått till en BM som är guld värt, hon är jätte gullig och man vill bara ge henne en stor kram! Världens bästa Margaretha. :) Fick lyssna på bebisens hjärtljud för första gången, helt magiskt och jag blev bara mera förälskad i den lille. Men vem hade gissat att det lilla hjärtat gick så snabbt, lät som när en häst galopperar och det var svårt att hålla tårarna inne. Det är så speciellt, nu har vi sett h*n, känt och hört. Nu längtar jag bara till att få hålla lillen i min famn! Det är fullt sjå i magen, hela nätterna bökas det runt för fulla muggar. Dagarna likaså, men det är skönt att känna det lilla livet! Det känns som att h*n får pappas energi, ja då har vi Jonas, Joppe och Bebis som har energi till 110%. Sweet, bara rida på vågen då? Hihi.

Nu är det dags att gå ut och kasta boll med Joppe, nog för att han är helt slut efter promenaden med Melissa och Lewis! Men ut ska vi, han och Jonas ligger och vilar efter maten. Mina underbara gulliga karlar! Kärlek! Lycka! :)

Ska försöka bli bättre och komma ihåg att blogga mera kontinuerligt men min virrpanna är som den blev, hur som haver ha en bra kväll och sov gott i natt!

Puss & Kram
Jezzi