torsdag 9 september 2010

It´s on me...

Jag bjuder på en bild, här då i BF+1:


Ja, magen är inte lika uppåt mera, den har som rastat ned i golvet! :P Den växer men sjunker. Har ni hört så galet? Haha. Ska snart till BM, totalt opepp på det idag, "jaha hur går det, hur mår du?" Bla bla bla....I want my kid and i want him now!!! Uppdaterar mera sen om mått osv. Min snälla älskade papi ska hämta mig och skjutsa big moma dit. Sikken snäll en far jag har! :)

Annars blir det lugna gatan, jag har ont i halsen och känns som att förkylningen kommer tillbaka? Hmmm. skumt! Men Jonas är inte helt frisk än heller. Så bara ligga hemma & kurera mig järnet så det drar igång snart. Det är en ihärdig smärta då det gör ont inne i kroppen hela tiden, känner mig konstant sk*itnödig och illamående! Lilleman är betydligt lugnare nu, tror att han vilar upp sig, det sträcks mest armar och ben och trycka in lillfoten under revbenen det gillar han skarpt!

Hörs senare, ska klä på mig nu!

Puss &Kram
Jezzi

Uppdate efter BM: Okey, vikten ligger nu på 97 stadiga kilon (jaaaaaaiks nästan 100kg!!**) det hade jag aldrig trott, men tydligen så är det vätska som kommer så här på slutet. Let´s hope! Det är snart 40 kg i viktuppgång men ingen fara eftersom att blodtrycket är fint och resten av värdena. Lillhjärtat pickade på 131 och han gav även Maggan en känga för att hon klämde och kände på magen. Magen har jäst på sig 1 cm till. Hon gjorde en viktuppskattning som blev 3800-3900 gram. Jag höll på att rulla av britsen, måtte han komma snart för att trycka ut +4000 gram gör mig mörkrädd! :P Jag blev glad över att han plockat på sig i vikt eftersom han legat under snittet nästan hela vägen. Huvudet hade sjunkit ned VÄLDIGT LÅNGT NED sade M med stora ögon och jag sade "Oh ja jag vet, det känns mellan benen!!" Jag går väldigt bredbent för tillfället.