fredag 8 oktober 2010

Så var det fredag...


Och knappt har jag hunnit med denna vecka, den har gått så snabbt men haft massa mysiga besök av både puma, melissa och lewis. Givtevis moffa också. Wille fick present av Jenny, jätte fin mitt första år bok! We love it! Tack finaste du! Mel m fam. fick vi sockar och mobil som ska få hänga över skötbordet.

Mina dagliga promenader fortsätter och är lika uppskattade av mig, wille och joppe! En timme minst varje dag blir det i alla väderlekar har vi varit ute. Helt klart är det wille som har det bäst nedbäddad i vagnen. ;)

Ikväll blir det Idol givetvis, mys med familjen framför dumburken. Det är så mycket bra serier som börjat denna vecka så nu har jag verkligen något att se varje kväll. Lyxfällan igår var ju inte så hårt som jag hade trott. Tycker nog charlie och mattias ska komma tillbaka. Det är bra att det finns bra och se nu när det är mycket sittandes i soffan och ammande.

Wille mår bra, äter som en häst och piggare än någonsin. Vi ska på viktkoll igen i eftermiddag, får vi se vad han landat på nu...jag gissar ca 3800-3900g. Igår fick han en babysitter, han gillar den rätt så bra och han kommer nog uppskatta den mera senare. Men han sitter som ett ljus i den och kikar. Babygymmet gillar han jätte mycket, han boxar till leksakerna som hänger och det kommer många busiga ljud från den när han ligger där.

Mycket som händer på dagarna numera, det är magiskt och jag kan inte riktigt förstå att drygt två veckor sen låg jag och krigade på förlossningen och idag sitter jag här med min underbaraste ögonsten, min son och mitt allt. Det går inte med ord att beskriva känslan och kärleken. Alla borde få uppleva den, helt klart! Många frågar om jag kommer göra om det, mitt svar är; I stundens hetta (när smärtan var som värst och det kändes som att det aldrig skulle ta slut) skrek jag att det blir bara ett barn! Idag säger jag-Vilken dag som helst, ingen tvekan, klart jag gör det igen! Personligen tyckte jag att graviditeten vad tyngre och jobbigare än själva förlossningen. Men kanske den blir "enklare" nästa gång när man vet mera vad som komma skall. Vem vet. Jag vet allafall att jag vill ha flera barn med Jonas men inte nu och inte på några år. Vi har mycket planer i denna familj att utföra innan det kommer flera barn. Jag ska försöka hinna skriva en förlossningsberättelse senare. Just nu ska jag ta och få lilleman att somna en stund, han ligger halvvaken hela tiden, han har varit igång alldeles för länge nu och det märks på hans humör just nu.

Ha en bra helg allihopa!

Puss & Kram
Jezzi