tisdag 11 maj 2010

Early early tuesday morning...

Har ingen som helst aning vad jag gör upp klockan åtta på morgonen, vaknade av att jag sov så sjukt gott och kroppen kände sig nog en aningens utvilad! Men jag vill ju ligga och somna om, men icke så en liten Joppe ligger kvar och myser medan jag bänkat mig med datorn i knät och kaffekoppen i högsta hugg! Sitter och kikar på våran nya tv-möbel, vit och jätte fin. Det var trevligt och sitta och titta på min man bygga ihop den, jag gjorde dock ett försök att hjälpa till men i slutet visade det sig att det lilla jag gjorde var fel. Jag är inte förvånad alls, så jag tittade på Jonas "de var ju det jag sade, jag och bygg går inte ihop" Det är bättre jag tittar på dig! ;) Any who, så här se den ut . Första vita möbeln någonsin, någon gång ska det vara den första. :)








Igår blev det och ränna runt en aning med Jenny lite överallt, hittade mig en parfym som luktar sommar sommar sommar och är helt underbar. Ibland ska man fynda också. I veckan ska vi ta tag i klädkammaren som just nu ser ut som ett rop på hjälp. Mina kläder överallt och massor med Jonas byggsaker också. Så bara styra upp nu för jag VET att det inte blir av senare i sommar. Fick även ett efterlängtat samtal igår, möte på Fredag, jippie det känns grymt bra om det blir som jag tänkt mig. Wish me god luck! Tänker dock inte berätta vad det gäller för jag får för mig att man jinxar det då. Men ni blir uppdaterad så småningom. I promise!

I lördags var vi ute i stugan med Joel, Inez och många fler från fam. Nilsson. Jätte fint väder, så karlarna fick räffsa löv och gräs medan vi damer satt på solsidan och njöt! Helt fantastiskt skön dag, solningen resulterade i en kvadrat mitt på bröstet och alldeles röd. Haha. Jag tillhör inte den skaran som blir brun genast utan får plågas med att se ut som en rosa gris i början!




Graviditeten går bara fint, vi växer så det knakar och jag mår väldigt bra! Bebisen sparkar och bökar på för fullt, det är så mysigt och ligga med händerna tätt på magen och prata med den lille. Vecka 23 snart 24 redan, känns att det går snabbt och visst med all ärlighet så börjar jag bli väldigt nervös. Men det är nog naturligt att man är det. Tills dess njuter vi vidare! *Kärlek*














Nu är det dags att ta sig an dagen och gå ut i regnet med Joppe. Ska åtminstone väcka honom. Baby är på jobbet och sliter. Han är duktig han min allra bästa man!



En bild från kvällsmyset igår, två av mina kärlekar den tredje är i magen och leker! :)




Ha en bra dag,
Puss&kram
/Jezzi