tisdag 31 augusti 2010

Först låg ju Jonas sjuk och lämpligt så blir jag även riktigt ordentligt förkyld. Som om att det inte är nog tungt redan. Panik i tankarna som snurrar att om det sätter igång med FL och jag ska vara sjuk...hemsk tanke! Pratade med syster igår, hon är ju också gravid, det är mysigt att vi båda är det samtidigt och sen har ju hon Lucille sen tidigare så då kan man fråga Linda om allt! =) Hon intygade att inget sätter igång förrän kroppen är stark nog, hon hade också varit sjuk före Lucille tittade ut! Och nu är jag mera pigg, klev till och med upp halv sex då baby åkte till jobbet. Är nog utvilad eftersom jag legat i dvala och sovit mestadels hela tiden. Jonas har varit i full fart flera dagar känns det som, fixat skenan i klädkammaren så jag ska hänga upp mina kläder och jackor, tonat rutorna på bmw:n det blev grymt snyggt och även tvättat den så den ser ut som ny, (han är galet duktig på och se efter bilen), satte in spotlights i hyllan ovanför sängen så jag har läslampa, fixade toaletten igår och snart ska den renoveras vi väntar på en offert men det blir golvvärme, kakel och klinkers. Me like! :P Min bäst i världen baby!

Idag är det 38+5 Hmm inte går det snabbare, större och större och tyngre och tyngre. Lillknodden är det full fart på, han bökar och stökar så de känns som att han möblerar om hela innehållet i magen. Magen är verkligen i olag, har köpt hem fibrer i mängder och försöker att lugna den en aningens men det verkar inte som att jag råder över den. Ja, ha kommer när han kommer. Vi hoppas att det är snart!

Nu ska jag njuta av den underbara höstluften, min favoritårstid den är så vacker och mysig. Vi har köpt hem mycket doftvärmeljus som lyser fint på kvällarna. Joppe sitter på rumpan och klappar sina tassar, han vill ut och det ska vi. Annars blir det en lugn dag, inget planerat ska nog läsa en bok tror jag. Sen får vi se, Jonas ska hjälpa till och flytta bilar ikväll så han kommer nog sent.

Inga bilder idag, ska föra över bilder senare idag till datorn men vad jag kunde se har herr papparazzi bara tagit väldigt osmickrande bilder!

Ha en bra dag!