torsdag 2 september 2010

Yet another Thursday....

Dagarna kommer och går, veckorna försvinner och vi bara väntar på att han ska visa oss ett tecken på att nu är jag på gång! Jag försöker planera in saker & ting för att dagarna ska gå men det mesta känns rätt omotiverat. Jag och Joppe har varit på promenad i det underbara höstvädret, god i love it give me more!! Har även upptäckt att Frendo har en underbar latte så vi stannar alltid till där så mami J får sig en latte! Ser på tv just nu om en ny serier, SKÅNE FRUAR...What? Ärligt talat, jag gillar att se hollywood fruar både svenska och danska versionen. Varför? Ja, det är ett nöje och se hur de glassar i pengar, Tex. som när Kirsti köper diamanter för att lägga ned i hennes akvarium då fisken Ludvig fyller 2 år, alla Inez vackra skor och kläder och hur deras vardag är. Många stör sig säkert på dessa kvinnor, men näe jag kan inte göra det jag tycker dem är hysteriska och roliga. Men att följa skåne fruar, känns inte ens i närheten på glamouröst och snälla jag vill inte höra skånska...räckte det inte med A.Anka?? Nej det blir NEJ på den serien. Tog dem sig inte längre än till Skåne eller? Jaja, det blir säkert en tv-succé allafall. (suck)

Jag sitter och surfar runt, kikar på alla möjliga olika sidor och jag har totalt fastnat för en bild:


Tadaaa, Miss Kristin Cavallari! Hon är galet vacker och den här bilden är så otroligt vacker! Så mycket prat om att hon är übersmal, hej & hå. Tycker inte alls hon är speciellt smal hon är fin. Men som vanligt, är dem inte för smala är dem för stora. Ny säsong av The Hills har startat, på MTV söndagar och The City efter det kan inte bli bättre Söndagar.

Har även blivit ljus igen, vet inte vad som flög i mig men ja det känns rätt allafall, here i am:

Sitter och lyssnar på en bra musiker, som sätter sina spår inombords, han heter Jason Walker- You fill my heart. Mina tankar och känslor rymmer genast till min kärlek Oh så stor och sann, Jonas, mitt hjärta!

"When i saw your face
It was like a space
In my heart was filled
It's like i knew
From the very start
That you were every other part of me"

Magen kurrar, dags för lunch och som tur är har jag grekisk sallad kvar sen igår! Mumma! Till middag blir det stekt palt. Sen ska vi till Jonas farmor och farfar, Joel fyllde år igår men Jonas var och fixade framrutan på bilen (tonade även den) Snyggt! Så vi hann inte dit igår får bli fika idag istället! Jag är ju inte den som bangar! Haha :P

Ha en bra dag ute i höstvädret, njuuut!!

Puss&Kram
Jezzi