söndag 12 september 2010

Domingo!

Mysigt att vakna med dåligt väder, har tänt massa värmeljus här hemma och nu är det dags för fika. Joppe & Jonas är ute på promenad. Har sovit så hårt att insidan av läppen har spruckit, då har jag snarkat vill jag lova! :P Massa konstiga drömmar, men attans vad jag dansade i dem och jag var så glad!

Ikväll är det äntligen premiär för ensam mamma söker, ja det kan ju råda delade meningar vad man tycker om den såpan men jag gillar dem. Det är som sött att se flörtningar och känslor som spirar. Mitt i höstrusket. Såg att det skulle regna typ hela veckan, sade till baby att det är nog bäst han tar fram sin regnkappa på jobbet ;)

Göra idag? Ja, ingen aning. Hade väl tänkt mig på en fika till Melissa men nu måste Jonas ha bilen för att hämta paddan hos pappa och sen lämna den tillbaka. Så ja kanske ta ut täcket till soffan, plocka fram min bok och fortsätta på den. Mina ögon gick i kors igår i sängen när jag läste den var så spännande att jag inte kunde sluta läsa! :P

Min inre önskan just nu, att babyboy ska komma den 13/9-Mammas födelsedag! Det skulle vara väldigt vackert som ett tecken på att hon är med mig i detta även om hon ser det från ovan. Min skyddsängel. Jag har lagt ned ett kort i väskan, hon följer med på förlossningen och är med. På vårat sätt!


Ha en bra Söndag, mys och må!
Puss & Kram
Jezzi