fredag 3 juni 2011

Nydala runt..

Vi promenerade till Tallparken där Jonas hämtade oss så åkte vi ned till Nydala och gick runt hela skiten! Pjooo, vad är det liksom typ 1 mil jissses vad less jag var på slutet. Wille skrek av vilja att ta sig ur vagnen så han fick åka på mina axlar till och från! :) Hihi.

Hemma blev det en fiskgratäng in i ugnen och sedan natta en övertrött Willow. Där både mami och papi somnade med honom.

Nu? Jag är sugen på godis, kakor, cola, snus och ja typ allt!! Vad har jag ätit av allt detta då, jo lite jordgubbar! Hmmmpf!

P&K
Jezzi

En litet ilsket bi som surrar runt runt...

Inom mig, jag blir rätt häpen, rätt irriterad och ganska förvånad. Över många saker. Över hur få människor som står en nära, som Frida sade till mig- Är det något man lärt sig så är det att vårda dem man tycker om! Helt rätt. Jag gör det, jag skulle aldrig låta någon som var min vän hamna utanför helt plötsligt. Glömmas bort? Sen, om att anförtro sig till någon. Då går väl man inte och sprider ut det hej vilt till alla. Eller ja mina nära kan ju hålla tyst med min sambos- tydligen inte!! Det är VÅRAN sak och vet du inte vad det gäller? Känn dig träffad, då anser jag inte att jag kan dela det med dig! Men nu är det skett för att en del inte kan hålla det för sig själv. Shame on you!! Vuxna människor det är ju skandal tammefan!

Over & Out

Jag och Wille drar på promenad!

P&K
Jezzi