torsdag 10 februari 2011

Jag längtar till fjällen till Hemavan!

Snart är vi här igen, lovely!

Så här såg det ut i fjol när min älskling var på besök, vi promenerade längst kungsleden med William i magen!

Så vackert!

Lite skoterkörning blev det också, saknar det, men det får bli en skoter senare. Kanske nästa vinter!

Min glada nakenfis!


God morgon kamrater!

Imorse på bänken låg det ett paket med surdegsbröd, han vet att jag älskar det och dessutom massa superfiberbröd. Han hatar mörkt bröd. Min fina Jonas, så det blev en banan/melon smoothie och rågbröd. Och så klart ett stort glas med kaffe!

Natten har gått bra, Wille vaknade bara några få gånger. Vi var på BVC igår, han väger 6805 gram och är 65 cm lång. Han har gått ned lite i kurvan, inte mycket men litegrann och vi fick rådet att börja köpa mat med kött & fisk i till honom. Byta ut flaskan vid middag till en måltid gröt/mat. Ge honom mera matiga smakisar än frukt och bärmos. Plus lägga extra fett i maten. Så vi testar idag. Han är ju inte så förtjust i gröt, tänker tillbaka själv då mamma skulle ha i en havre grynsgröt. Usch & blä då var det inte gott. Men det går bättre när jag lägger i lite puré. Bara fortsätta. Ska åka till apoteket och köpa miniderm till kinderna som är så torra nu, dessutom använder man ju det till skorven så då kanske det äntligen försvinner också. Den 18:e är det dags för min återkontroll, som jag bokade igår. (duktig som kom ihåg det!)

Tittade på livet på BB igår, såg ni det? Ojoj vad mina tårar rann, det är så känslosamt när man själv gått igenom en födsel och man får se andra göra det. Kvinnan är stark! Små små liv som får en tuff start men återhämtar sig och är riktiga små krigare. 

Var supereffektiv och tvättade igår också. Skönt, nu finns det tvättlappar och bodysar igen! Om han inte slutar att kräkas så mycket ska vi testa mjölkfri ersättning tydligen. Vi får se hur det gått tills den 22:a då vi ska vaccinera lilleman igen och träffa läkaren. 

Jaha, termometern står på -20..What!! Vad hände nu då, hoppas den blir lite bättre tills efter lunch då det blir en promenad. Vi får mycket motion nu när vi är utan bil, men det är bra det blir många promenader tillsammans hela familjen och det älskar jag verkligen! 

P&K
Jezzi