torsdag 9 juni 2011

Sommar sommar soooommaaaar!!

Holy Bananas! Igår var det kamp och natta Wille, han vakna ju igen kring 19 och var PIGG. Tog upp honom och han lade sig inte förrän 21.30. Vaknade 05.00 imorse, jag trodde jag skulle gå i sömnen alltså och vi gick upp en stund och bara myste. Såg att han var trött så jag fixade en flaska och lade honom igen. Han väckte mig 08.45!! Tack mitt hjärta!!

Nu kan man ju inte annat än längta tills vi tar oss till stranden med fika, vänner och glatt humör! Jag längtar så mycket, man brukar väl säga att första doppet sker helgen efter midsommar tycks jag minnas sen barnsben! :D

Igår kom skatten, gud vad lämpligt vill jag lova! Jag firade idag med att inhandla 2 lådor jordgubbar och grädde. Så pappa blev jätte glad när det bjöds till fikat. :) Imorgon ska jag bege mig till Barnens Hus tänkte jag, köpa en sån liten mini plast pool som vi kan ha med oss till Vännänget på Lördag. Då ska pappa och biggs bjuda på middag. Såg på YR att det ska vara strålande sol och 27 grader. Så lilleman får nog ligga och plaska i poolen. Sen kan man ju ha den här ute på gården också så han får bada. Skönt för dem när de är så här varmt.

Min HTC funkar igen, sweet! Förstod att den skulle torka upp efter en dag eller två! :P Så här kommer några bilder jag hann ta med min andra telefon som har mycket bättre kamera än htc:n.


Skeptisk liten herre

Mami och kärleken

Gladaste glader, åh så söt!!

Elisia och Wille leker

Svalkande dopp i Vännäs hos Z&L

Redo för en åktur

Imorse, han ser så busig ut här.

Den här minen gör han jämt och han är så go när han gör den så jag blir alldeles gaaaalen av kärlek!

Wille vilar, jag ska sätta mig på balkongen med en bok och få lite färg.
Jonas jobbar dubbelskift idag med, suck vad tråkigt. Nåja that´s life! Han är duktig min karl.

Puss&Kräm!
Jezzi