onsdag 2 mars 2011

All post försenad??

Stod det igår på VK, jo jag har allt märkt det. Min syster fick en liten Gloria den 14/2. Så jag beställde efter denna underbara Ej sikke lej body, visst är den lovely? :) Så jag hoppas den kommer med posten IDAG!

Kaffe kaffe och mera kaffe...

Efter denna natt behövs det kaffe utav rang! Wille hade 39 graders feber efter vaccinationen igår så hans sömn blev smått rubbad kan man ju säga! Han grinade lite av sprutorna men var mest trött senare fast när febern kom då blev det grinigt och bara vara hos mamma som gällde. Han var så duktig. Han vägde 7020g och är 67 cm. Doktorn tyckte att han var en fin kille, ett mönsterbebis som han sade så fint. Lite trött och tärd idag, febern har gått ned lite för honom men han är inte feberfri. Lill ligger och sover en stund nu. När han vaknar blir det en promenad och se om frisk luft gör honom gott. Jonas klev upp 04.30 imorse och satte sig på bussen till Luleå, han ska hämta en bil som vi köpte! Sweet! Det blev en volvo V70 97:a som endast gått 10.000 mil. Jätte fräsch. Lättnad att det finns en bil att transportera oss upp till Hemavan med. Nu var det bara det här med packningen kvar, som jag inte börjat med än...tar det nog på fredag.

Lyssnade på Timberland igår, Shock Value (från 2007) OJOJ vilka minnen, sommaren jag träffade Jonas och alla träffar. Alla sangriakvällar med Frida, jag skrattade för mig själv och är så lycklig att livet tog den vändning som det gjorde. Det hade jag aldrig gissat. Jag minns min första tanke när jag såg Jonas första gången efter typ 5 år, den sommaren "jiiisses han är en hunk, nu är jag fast" och mycket riktigt så blev det. Kärlek. Vår kärlek och nu våran Wille, det bästa i livet! 

Ha en bra dag allihopa! 
P&K
Jezzi