onsdag 11 augusti 2010

James Morrison....



Oh ja ja ja vilken man att sjunga, låten: You make it real har vunnit mig för länge sen. Jag lyssnar på den hela tiden och hans röst är verkligen så vacker och texterna är fantastiska. Ibland ska man ha tur att hitta dem som trollbinder en totalt. Hans första låt jag lyssnade på var Once when i was little, jag lyssnar bara på hans acoustic´s versioner och inte gick det att hålla tårarna inne. Det är så vackert. Magiskt.


Jag var hos BM igår, stod stadigt på mina 90 kilo- tack och lov att det inte hade ökat! Hans lillhjärta pickade på i god takt och det var inte vilostund i vilket fall. :P Och så hade jag även åkt på en UVI vilket bara kändes så drygt. Åker på en veckas antibiotika. Gjorde en gyn också eftersom att jag haft så mycket SM, tryckningar och en del annat. Det visade sig att jag öppnat mig en liten bit. Kan bero på att jag gått med UVI:en då det ofta sätter igång förlossningar när den inte blir behandlad. Men vi får se nu äter jag medicin och vem vet kanske han kommer alldeles snart! Jag hoppas, jag längtar...efter våran lille kille!
Här var han inte stor tror detta var i v.10 eller något sådant. =)



Det är mysigt att kort att titta tillbaka till. Blir att framkalla allt och börja göra ett nytt album till Familjen Nilsson-Sjöstedt-Glader. Får se hur baby sköter sig med fotningen på förlossningen. Haha.

Åh just det, Karate Kid den nya versionen- IT SUCKS! Så värdelöst, jisses inte alls som de gamla klassikerna. Man ska helt enkelt inte göra om de gamla godingarna. Känns som att den nya var i syfte för att Will Smith´s son ska få sin start i karriären typ. Och visst det får han, för hur dålig den än var så kommer dem göra uppföljare. Nej jag håller mig till de gamla- Wax on-Wax off!! Igår såg vi From Paris With Love med John Travolta, den var rätt bra ändå. Mest kul att se Travolta i roll som en riktig bad guy. Helt klart sevärd. Ikväll ser vi Kick-Ass får se vad det är för något den verkar vara rätt rolig. Ja detta är vad vi gör numera i väntan på lillen, ser film! Haha. Jag gillar det, mysigt och lugnt och skönt!

Jag är så glad för det jag har idag, Min bästa Jonas! Snart kommer våran son. Lille Joppe. Ja, det bästa! Ord kan inte beskriva vilken lycka det är. Alla människor borde få känna på ren lycka och äkta & ärlig kärlek. Att få vara med den personen som är din stora kärlek men även din bästa vän. Ingen får mig att skratta så mycket som Jonas och han får mig att skratta med hjärtat. Det har jag aldrig upplevt förr. Och det är ren magi när man får uppleva det. Och det är då jag inser att jag visste ingenting förrän vi fann varandra. Han ledde mig på rätt spår, han blev mitt ljus när det var mörkt och han fick mitt trötta jag att gå på moln. Det gör jag fortfarande, mina fjärilar i magen flyger runt varenda gång jag ser honom i ögonen och mitt hjärta skrattar fortfarande. Jag är totalt naken och mina murar har fallit till marken men det är okej...Jag är inte rädd, jag litar på dig Jonas och är trygg under dina vingar. Jag är precis där jag vill vara.





Tack för mig nu får det vara bra för idag!
Puss & Kram
Jezzi