måndag 27 juli 2009

You don´t need a key to unlock my heart..

Så började jag vara människa igen. Har legat bakis precis hela dagen lång, tanken på alla drinkar som flödade igår får mig att vika mig av skratt. Men en helt magisk kväll, mys på Rex med Sessa och den bästa cosmopolitan ever! Massor med dans, skratt och många att lägga ögonen på. Det måste man bara älska med sommaren, det är som att människor tinar upp från ingenstans och den långa vilan under vintern glöms för stunden och allt lever upp. Ja mycket trevligt, efterfest blev det också. Fick skratta i dubbla omgångar åt Sessa som lirade guitarrhero, fick utbrott och gav upp! Men efter många tappra försök var jag tacksam att slippa höra samma låt om om om och om igen. Haha. Men roligt var det för stunden.

Annars, nja jag vet inte vilka ord jag ska skriva riktigt. Det enda som ekar i mitt huvud är lögnare. Vad trodde du, att jag inte vet, inte ser, inte hör och inte reagerar. Tro mig att jag reagerar och nu ska jag agera därefter. Kan inte i mina vildaste fantasi förstå hur man är funtad, ska man göra något sådant så gör det då för fan i mig snyggt. Inte vistas på bilder som ligger ute nätet! Men inte ens det kan du ådstakomma. Men som jag skrivit tidigare, jag skulle aldrig utsätta mig för en till situation som jag nyss kommit ur, glöm det aldrig i livet. Jag gav dig en chans, två men det kommer ingen tredje det vill jag lova. Det är inte du värd.

Du skrev "du har väl inte tappat hoppet på mig?" Och nej i den stunden absolut inte, jag ville fortfarande men nu inser jag vilket skämt du är. Det kanske går att hålla på med andra chicks som du vill, men nu är jag inte som dem andra det missar du. Jag är vass i dessa situationer, kommer det till mig och hur jag ska behandlas så är det nolltolerans som gäller. Dina ursäkter är som smältande smör i solen, bara en enda jävla röra och ju mera det smetas ut desto mindre vill jag torka upp det. Du är inte min smet. Ta dina påhittade lögner och ursäkter till någon mindre begåvad människa, patetisk liten man i mina ögon. Ja avslut börjar bli en rutin i vardagen, dock är det å andra sidan svin jag städar ut min vardag är inte intresserad att nästla in mig i en stia och vill jag det så vet jag vem jag ska kontakta och det är inte dig...

She might be the type that let´s you run all over her but that´s just not the way i do. Hoppas hon var värt det...för det brukar ju fyllesex vara så ofta???

Nu sängen, upp och jobba imorgon. Den underbara fotbollsfestivalen & nolia kör igång. Med andra ord har jag det jag gör på jobbet! Pepp pepp, drag det gillas skarpt och får ju lite långledigt i slutet av veckan. Då ska jag passa på att löpa, sola och bara vara!

Puss & Kram
/Jezzi