måndag 14 juni 2010

Monday it is..

Yepp, helgen var överstökad och den har varit lugn och stillsam. I fredags så var jag förbi Mel och Lewis för en kopp kaffe och pussa på lillbrottarn, han är godast den lille killen! Vi åkte senare till Strömpilen och mötte upp Jenny, käkade lite mat på McDonald´s och shoppade lite grann. Hittade mig några stora och luftiga linnen...jag förbereder mig inför värmen som tydligen ska komma snart! Inte vad jag önskar men jag förstår att ni andra gör det! ;) Åkte hem bytte gardiner med Jenny och det blev så fint, vitt vitt vitt is the thing!! Sen bar det iväg med baby till stugan och äta middag med hans farmor/farfar/farbror. Jonas fick börja arbeta där med gräsklippning och avloppsrensning! Själv låg jag inomhus med en bok och myste. Det stormade så kopiöst så det var inte lönt att plåga sig utomhus. Joppe fick bada, han har nu lärt sig att hoppa från bryggan och det satt långt inne men tillslut så gick det vägen. Han är så gullig! Lördagen åkte vi hem på kvällen, jag stupade i sängen och somnade omgående. Söndagen så var det tvättdag, som tur var behövde jag bara hjälpa till och starta igång några maskiner sedan åkte jag till jobbet och gjorde ett kvällspass. Baby han fixade klart tvätten, diskade och renbäddade sängen! Så glad jag blev när jag kom hem, han är bäst min man! :)

Här har vi Joppe i stugan ute och löper som en galning!




Och vips så var det Måndag igen, ska gå ut med Joppe en sväng sen bär det iväg till Mel och Lewis för fika & mys! Jobb från 16-23. Fullt hotell, de blir att göra kan jag lova! Checkade in några amerikanare igår, dem skakade på huvudet och tyckte inte alls en kvinna i mitt tillstånd skulle jobba. Jag borde minsann vara hemma! :P Dream on dream on! Bita ihop och truga på så länge kroppen håller! Om jag skulle få en krona för varje gäst som tittar på mig med stora ögon och säger- Oj oj nu kan det inte vara länge kvar! Jag svarar-Jo men det är inte dags förrän Sep (även om jag tycker att det inte är länge kvar!!!) Då tittar dem med ännu större ögon-Jaha oj då är du rätt.... Mitt svar-STOR, ja jag vet! I slutet av sommaren skulle jag vara miljonär! :P Haha.
Tänka sig, första bilden jag skickade till Jonas "Titta älskling det börjar synas nu!!" Haha nja inte det, vill jag säga! Wait and see! :P




Näe ut och kut i regnet nu! Suck! Ha en bra dag allihopa!
Puss & Kram,
Jezzi

Men mysigt men regn och vacker syn från balkongen!