tisdag 5 oktober 2010


Pappas ögonparti? Ja upp i dagen!!! :)
Dagarna går verkligen undan, idag kom papperna med hans personnummer och anmälan av namn. Ska fixa det imorgon. Namnet är ju klart, William Hans Åke Max Nilsson Glader. Hans och Åke från Jonas sida och Max från min sida.
Melissa och Lewis var förbi idag för att kika på miraklet, jätte mysigt och ses igen. Nu är det verkligen bara familjen som hinns med. Så här i början åtminstone. Blev kaffe och uppdate! Känns som att jag inte hunnit se eller träffa många av mina vänner sen lilleman kom till världen. men det kommer, i promise! Imorgon kommer puma på besök. Annars blir det promenad och mys med min ögonsten. Vi har mysiga dagar. Stormen skulle vi kunna klara oss utan dock, men man kan inte få allt!
Nu vaknar han, dags för ett blöjbyte, amma och pussa tills han lessna på mig! :P
Jonas är och byter till xenon eller hur de nu stavas på bmw:n. Det blir nog bra. Han gör så mycket med bilen att jag inte hinner med allt. Hihi! Han är duktig, bra han ser efter den.
* Jag är så lycklig! Detta ÄR livet, min fina William och Jonas. Och Joppe! Det är en otrolig kärlek som infinner sig i första sekund när man tittar på sitt barn. Och livet får en ny mening. Meningen är han. Under mina vingar ska jag vaka över dig min son. Det känns som att livet och allt som funnits före honom inte längre existerar, det försvann och det enda som finns hos mig är nuet och de nya minnen som skapas varje dag. Evig lycka och evig kärlek.
Ha en bra kväll! Natti natt.
Puss & Kram
Jezzi