måndag 28 februari 2011

VAB

Wille är inte kry, han är inte sig själv, tror det är någon förkylning eller dylikt. Varm och kallsvettas gör han. Men han känns lite bättre idag allafall, får se om han lyckas sova en stund nu får bli och klä honom & bege sig ut och promenera. Då sover han alltid. Så länge han äter och vilar. Men inget jobb idag, Jonas ville att jag skulle vara hemma och jag med. Man blir ju som så orolig så klart. Frågan är om man får vaccinera honom imorgon om han är sjuk? Jag får ringa och höra vad dem säger. BVC...snabbaste i världen...nej...dem ringer säkert tillbaka imorgon då vi ska vara där.

Idag blir det att rensa ut rester från tårtan, morotskakan, frysen och lite annat. Vi åker på lördag så det vore skönt att ha tömt kyl och frys på allt skit som samlas som aldrig äts upp. Jonas ska kika på en bil ikväll, hoppas det är en bra bil så det blir en affär. :)

Varma vindar över västerbotten stod det på vädret, yeeeah då får jag gå med mina nya easy tone´s! I like it a lot! Välkommen solen och våren!

Ha en bra dag allihopa!

P&K
Jezzi