fredag 2 juli 2010

One year ago...

Satt två blondiner hoppfulla och speedade mot Storumandagarna. Jag och Sophia i lilla forden fylld med väskor, skor och massa annat gott drickbart! ;) Vi hade dessutom lyxat till det med hotellweekend på Toppen. Och med all rätt så var den helgen helt klockren, vi hade galet kul och massa roliga minnen fick vi med oss. Vi sade då att det skulle bli våran tradition och den skulle hålla så länge det gick och njaaa ett år senare är det fröken soffi som bär traditionen och lever upp den hela biten ut! Jag själv, stannar hemma och myser med min lilla bebis som lever loppan i magen! Det är galet när man tänker på vars i livet man befann sig för just ett år sedan, vad man hade för planer då och hur man trodde saker och ting skulle ske. Jag hade aldrig kunnat gissa i min vildaste fantasi att det blev jag och min Jonas, att vi väntar barn och lyckan som är total. :)

Inga ringar på vattnet. Det stormar ibland men den lägger sig lika snabbt. Fjärilarna i magen är kvar. Han han han...inga ord kan beskriva, vissa saker är bara skrivna för framtiden. Vi.

Hoppas Sophia får en fantastiskt rolig helg i S-uman och alla S-umanbor!
Strax iväg och jobba kväll, hela helgen! Det är okey även om jag är galet trött och skulle vilja sova och vila hur länge som helst. Direkt när värmen kommer så pyser all ork ut och magen växer hela tiden, kilon blir tyngre och tjooooop vi är i v. 31. :)

Ha det gott allihopa!

Puss&kram
Jezzi