måndag 25 oktober 2010

Långprommis..

Har vi minsann varit på, vi gick från oss till stan och tillbaka. Längst älven, lugnt och skönt. Jag, William och Joppe. Hade Joppe lös och såklart ska han lyckas rulla i någon typ av bajs, ingen aning om de var människo/hund/ank bajs...Vem vet? Yuck...men han fick sig en dusch nu när vi kom hem.

Lördags, var det fika hos Marianne (Jonas mormor) och det var trevligt. Sedan åkte jag och lilleman till Sara och Rikard för en fika där med. Alltid lika mysigt att träffa min Sessa. Efter det kom Jonas och hämtade oss, då åkte vi till svärmor och Christer för middag. Där stod det Fajitas på menyn, jätte gott och härligt att bara få komma iväg, äta, umgås och så. Jag somnade med William rätt snabbt när vi väl var hemma. Baby kom senare efter att ha somnat soffan framför tv:n som för övrigt stod igång på Söndag morgon, haha.

Igår var vi till Tålsmark, hälsade på Vickan, Robert och söta Timmy. Där står jag och säger att Wille är så snäll..bla bla bla vi hann just typ kliva in genom dörren så var han otröstlig och jag fick sätta mig och amma honom. Nu har han börjat äta galet länge, så jag blev väl sittandes säkert en timme. Socialt värre, haha! Han fortsatte grina och sov småstunder men inte länge alls. Så det var synd, kanske är han snällare nästa gång så även jag hinner vara social och surra lite mera. Ja tillhör inte dem kvinnor som kan sitta och amma bland folk heller, jag vill sitta avskilt. Men det är säker bekvämt att man kan känna sig trygg och göra det bland människor . Men ja som sagt inte jag allafall. Hur som var det trevligt och hälsa på dem och få sig en kopp kaffe. :) Efter det åkte vi hem, käkade och tog en promenad med vagnen. Sedan körde vi till Vännänget för vår tanke var att Wille skulle få somna in under bilresan och sova en längre stund än de stackars få han hade gjort under dagen. Han somnade men vi hann sitta i 15 minuter så var det dags igen och bara att gå iväg för att amma. Somnade vi bröstet men sen körde han igång igen så vi bestämde oss för att åka hem. Köra lite omvägar för att dra ut på resan och låta honom sova. Kvällen gick bättre, han sov, åt och sen gjorde jag och han kväll. Han var som vanligt under natten, snäller! :) Hmmm jag undrar om han kanske är i en tillväxtperiod då han äter mycket oftare, grinig, arg och inget duger. Eller om det blev för mycket intryck från helgen då vi farit och flängt över allt & ingenstans? Vi får hoppas att det vänder så småningom.

Nu ska ja försöka hinna med en kopp kaffe innan han vaknar igen. Ikväll händer nada. Bara ta det lugnt.

Ha en bra Måndag allihopa!

P&K
Jezzi