söndag 14 november 2010

Swoosh..

Så hade denna helg passerat. Blir korta inlägg numera, min kära laban har en liten radar när jag släpper ögonen från honom så gallskriker han. Nu sover han sedan vi åkte bil från Vännänget, hoppas han sussar en stund till så blir han sådär gó och skrattig. Hela familjen tog oss en promenad runt Västerslätt, Rödäng och sedan hem! Skönt! Sedan åkte vi till pappa och Biggs för en kaffe samt lämna liten gåva till pappa. Ett fint kort på William. Lånade även duschen, japp sådant vi måste ha i åtanke nu när duschen inte finns hemma, men jag har varit med om renoveringar förr. Skönt denna gång att jag vet, det blir klart innan månadens slut. Inte bo i en byggarbetsplats, usch och fy värsta som finns! Jonas tycker också det så han skulle aldrig sätta igång med för mycket samma gång även om han är ivrig. Han är klok. :P

Igår bjöd vi hem svärfar och lill-jesper på tacos, trevligt och sedan blev det en film. Trollkarlens lärling, såg början sen somna jag och lilleman brevid varandra med munnarna öppna och missade hela filmen. ;) No worries, vi gick till sängen och sov till 4.30 imorse. Sen var det gnälligt och bökigt för honom. Jonas fick fortsätta sova, jag klev upp med Wille vid åtta.

Massa ljus tända och mys väntar med familjen. Jonas är på skoga och kollar inför morgondagen så allt finns. NCC och markarbetet är slut för denna säsong, nu Skoga tills nästa säsong startar. =) Och han har dagskift, inte natt vilket jag blev glad över! Tidiga morgonar och slutar 15.00. Sweet!

Lilleman är vaken!

Ha en bra kväll!

P&K
Jezzi