söndag 19 juli 2009

En ny start..

En ny start kan jag väl kalla detta, är i vanliga fall en gammalmodig tjej som skriver dagbok på gammalt hederligt sätt. Men blogglivet lockar och jag känner att det är dags att testa och ge det en chans. Om inte annat äntligen slippa skrivkrampen!



Jag började jobba igen i veckan efter tre veckors sjukskrivning, åkte på blödande magsår och nja tror inte jag har annat än och skylla mig själv. Det eviga problemet att aldrig kunna säga nej, att alltid vilja vara alla till lags för gud nåde om någon blir missnöjd!! Jag har aldrig trott att stress och struligt privatliv skulle kunna slå till så snabbt som det gjorde. Det må låta löjligt men på något sätt får man ett "wake-up" call och viljan att förändra situationen är större än någonsin. Vilket inte är annat än bara positivt. Men som vanligt så rår man inte över alla situationer och önskan om att styra alla hinder och gupp dit man vill, jag har inte alltid mandat att göra det, tyvär! Att fixa och dona till det på jobbet är enkelt ibland åtminstone men så länge jag kan släppa jobbet när jag går utanför dörrarna är jag nöjd för att ta med sig det på hemmaplan till alla de andra åskmolnen skulle inte lätta himlen.



Törs inte svara hur många timmar denna vecka jag spenderat i telefon med vänner och detta eviga frågeställandet och spekulerande om män! Ha, ja det är sant. Visst det tillhör som nästan vardagen. Men blir jag klokare, helt ärligt NEJ inte alls och tror aldrig jag blir det. Kanske bör man bara testa och lära sig utav erfarenhet och mognad. Men då kommer vi till det som jag och min älskade vän Sophia disskuterat, hur ska man kunna lita på dem? Enligt min egna personliga åsikt så känns det som att så fort jag känner mig trygg med någon och det känns bra. Då kommer en blixt från klar himmel och han gör någon konstig vänding eller beter sig som en dyngbagge! Så ja, som jag gjort nu i flera fall så skyndar jag mig och avsluta saker & relationer snabbare än kimi raikkonen i sin ferrai. För att än en gång få en kall flathand i ansiktet eller sjutusen timmars funderande över varför han gör si, varför han sade så det vill jag helt enkelt inte ha med i min vardag. Är det så svårt att köra med raka rör? Näe som sagt blir inte klokare på detta tänkande.



Nu ringer Sophia här och vi skall fortsätta våran unika och underbara diskussion om dessa fantastiska män! Om dem finns där ute det vill säga!



Puss & Kram

/jezzi