onsdag 14 april 2010

Ett magiskt ögonblick tillsammans...


Fick vi tillsammans ikväll, äntligen så kändes bebisen första starka sparkar på magen och Jonas lyckades också fånga ögonblicket med händerna och hans första gång som bebisen gjorde sig känd för honom på så sätt! Jag har haft tur och känna bebisen tidigt (då känns det som att man håller massa fjärilar instängda i handen ungefär så kan ni tänka er känslan av deras tunna vingar fladdra mot händerna, exakt så fast i magen), men det här kändes annorlunda och dem var mera intensiva. Jag blev som kär på nytt både i min man och det lilla knytet! Det är magiskt att dela ett sådant ögonblick! Kärlek&Lycka!


Jag var ute på en långpromenad med Joppe och gissa vad som tittade fram i snön, jo en liten bäck och det har alltid varit mitt vårtecken och det kan som inte göra mig annat än glad och vårkänslorna spirar i högsta grad. Så fram åkte vårjackan, den lila härliga som dock inte går att stänga i år pga. en viss mage som är i vägen men sak samma vårjackor är inte till för att stängas utan för att fladdra öppet i vårvinden. Man ser nästan livet i ett helt annat perspektiv, allt är bra och inget är omöjligt! Tro mig inte vanligt tänk i dessa hormondagar!!

Vitlök i örat??
Haha ja det låter helt galet men jag fick lära mig igår att har man ont i örat eller om det slagit lock så ska man minsann trycka in en vitlök och lägga ett plåster över sedan sova med det så Simsalabim är det borta!!! Vem har nu sagt detta? Jo tänk att Miss Soffi, lilla huskursmodern i Gargnäs. :) Så där har ni något att testa nästa gång det svider i örat. Hihi.

Idag så klev jag upp tidigt, eller ja strax efter tio och det är för tillfället tidigt för mig. Fikade en stund och sedan bar det iväg till pappa på jobbet för en kaffe och lite prat. Jag hade även köpt en liten present till honom, ett glasäpple-Han samlar på dessa glasfrukter och då är det kul när man hittar någon som han inte har. Han blev faktiskt gladare än jag hade gissat och det är alltid kul att kunna glädja andra. Efter det åkte jag på Ica Maxi och handlade till middagen och lite annat smått & gott. Som ett bodybutter med lukt av jordgubbar, den luktar otroligt gott och somrigt. Så nu sitter jag i soffan och luktar sommar och jordgubbar. Jag tror Jonas vill äta upp mig ;)
Körde sen till Mel och Lewis, små guldglimtarna och vi tog oss ut på en riktigt långpromenad runt Tomtebo. Det kändes ordentligt i heeeela kroppen. Sedan blev det kaffe och mumsmums, vad annars? Man ska ju ha något gott efter man varit nyttig, vad tro ni alla dietister och PT:s säger om det...Jaja just nu säger jag bara till er- Bite me!...Testa och trotsa mig ;)
Svängde ihop en ugnspannkaka till middag med grädde & sylt. Mumma! Äppelpaj till efterrätt, de lilla som var kvar efter fikamonstret glader var klar igår. Haha. Jonas är iväg och hjälper till med något släp och själv ska jag göra lite kvällsfika för att strax se CSI och sen är det nattinatt i god ordning. Over & Out.

God natt allihopa! Sweet Dreams!

Puss & Kram//Jezzi


Mitt vårtecken!!!