fredag 29 oktober 2010

Japps....Fredag!

William sov i spjälsängen första natten igår och han har nog aldrig sovit så tyst som då. Vaknade som vanligt 04 för att äta, sen 07 och efter det låg vi tillsammans i sängen för att mysa. Vi drog oss och somnade kortare stunder från och tills 09. Yeah! Han är mammas pajjk! Sedan gjorde vi morgon. Bryggde kaffe, satte mig för att amma och då var lilla herren på sitt humör då han äter i 1,5 tim och gissa om det var tufft med kaffelukten som osade från köket till mig och INTE kunna gå för att hämta en kopp. Neh, bara vänta tills han var klar och då smakade det brännt..Hehe bara göra nytt! Nåja, vi tog oss ut på prommis i nästan två timmar och njöt av det härliga vädret. Sedan kom puma på besök, kaffe och surr. Mycket trevligt som vanligt. Just ätit tacos, proppmätt och ligger i soffan. Jonas, Joppa och lilleman är ute och promenerar. Jag skulle gärna vilat en stund men det har jag inte ro till. Bara invänta Idol, njuta av ett kallt glas julmust och kanske unnar jag mig en kexchoklad. Har ju inte ätit godis/kakor sedan William föddes. :) Det vill säga över en månad och det har inte ens varit jobbigt trots min godisgris till make som äter typ varje kväll :P haha! Ja, skulle det inte märkas på min kropp heller som med honom skulle jag nog trycka i mig också. Men så är inte fallet och då får man tänka efter. Nästa månad ska jag nog unna mig ett par nya löparskor, mina känns inte bra längre som att gå direkt på marken så jag har funderat på ett par nya med riktiga sulor!! Det är ju värt när man är ute varje dag och snart ska jag börja löpa igen då jag blivit lite lättare så inte knäna tar så mycket stryk.

Nej nu ska jag ta och göra nytta, ha en härlig fredagskväll och missa för guds skull inte Circus Möller ikväll!! Jag kommer liga dubbelvikt i skratt som vanligt!!

P&K

Jezzi

Ps: Jag vann på Ica idag, det började tjuta en signal och jag tänkte nu jäklar blir jag miljonär! Näe men kanske vinner ett kilo oxfilé eller något sådant. Men gott folk...gissa vad jag vann...EN SILLBURK! Jag saknar ord! :P Nu kom även ett gäng med barn (bus eller godis) hade jag helt glömt bort..Så jag gav bort mina tre st kexchoklad, kul för dem inget godis till mig! Det är inte meningen att jag ska äta godis helt enkelt. Dem var allafall supersöta eller kanske läskiga rättare sagt ;)