onsdag 15 september 2010

Miércoles....



Tror ni att det regnar ute, oh ja att det gör och Joppe gillar inte alls det. Han kikade ut på balkongen och gick till sängen för att krypa under täcket igen. Sötis! Men snart blir vi så tvungna att dra oss utåt. Nytt foder till lilleman igår också, han har A-vitaminbrist så då blir det dyrfoder som gäller men som Jonas sa: det får kosta vad det vill bara han mår bra. Helt sant! Och han verkar piggare och äter som en häst. We like! :)

Blev väckt imorse typ halv nio av att grannen började med slagborren i väggen. Varför kan man inte vänta fram till tolv åtminstone. Det är drygt då man inte får många timmar på nätterna längre, är så uppe i varv och det är varmt. Men jag ska inte klaga, snart sätter vi ju själva igång med badrummet.



Sven kikade på det igår, det kommer och bli så snyggt, jag fick inget badkar men det blev en JACUZZI! Wieee! Rätt stort arbete, så det kommer att ta drygt 3 veckor och det känns ju lite nervigt med tanke på att en liten bebis är hemma då och ska försöka komma till ro. Men dem får inte börja förrän mitten av Oktober helt slutet för lite lugn och ro MÅSTE vi ha i början. Jag funderar på om det blir för stökigt och bullrigt här hemma så kanske det får bli några dagar hos papi. Ja, vi får väl se hur det blir. För nytt badrum ska det bara bli.

Annars idag så blir det täcket i soffan, klockan är 12 och jag sitter ännu med nattlinne! :P Ska dra igång SATC boxen. Jonas kommer hem en snabbis idag men sen ska han iväg och hjälpa Nilsson igen så de blir ännu en sen kväll. Imorgon har vi BM, planering inför igångsättning och undersökning. Gissar att min vikt hamnar på 100 kg nu. :S Huga Huga!



Jonas åker ut till papi efter jobbet för att hjälpa honom med paddning och skruva med Biggans volvo. Ensam vecka detta! Well well, det är bra han får ut sin energi.

Mimmi skulle sticka små vantar till lillknodden, hon är så gullig! Henns underbara filt ligger redan i vagnen och väntar på att få värma. Jag älskar den, precis som jag ville ha den!


Mys i regnet nu!

Puss & Kram
Jezzi