onsdag 10 mars 2010

Ever thine, ever mine, ever ours

Uppdate? ja, på sin tid skulle jag vilja säga och jag ser att det tydligen fanns en deadline på 2-3 veckor! Totalt glömt bort, med inga ursäkter alls men med all ärlighet så händer det stora saker i min vardag. Underbara stora saker med en underbar man som alltid får mig att le.

Jag kan inte minnas att jag någonsin upplevt min vardag och mitt liv så lyckligt, varenda gång jag tänker på honom sprudlar fjärilarna i min mage och mina läppar sprider ett leende ingen skulle kunna sudda bort. His the one, det visste jag första gången jag träffade honom och jag slutade aldrig att tänka på honom tills det blev vi två. Så all min kärlek och styrka till Jonas, you make my world to a great place!

Så vad är de för stora sakerna som händer i mitt liv?
The big news...you could never guess...jag och jonas ska ha barn tillsammans, LYCKA LYCKA LYCKA, en liten sommarbebis som vi är så lyckliga och väntar spända på! Så nu ska jag snart packa min väska för att åka hem till honom och joppe innan säsongen slutar. Det är så spännande, jag hinner bara komma hem så har vi vårat första ultraljud och det ser vi fram emot!

Jag kan inte sluta le i denna stund jag skriver, jag har äntligen fått allt det jag önskar och skulle inte kunna begära mera.

Ha en magisk afton!

Puss & Kram, en välmående fröken glader!