lördag 11 september 2010

**!!**

Usch vad less jag känner mig på alla helger som kommer och går. Tiden bara rinner iväg och ingen bebis som kikar ut än heller. Ändå känns det lättare att gå över än att räkna ned till BF datumet, det tyckte jag var betydligt jobbigare. Nu vet man bara att han kan komma vilken dag som helst men inte hur länge det är kvar. Fast sliten känner jag mig. Jonas var uppe med tuppen imorse, då han somnade i soffan typ 22 och var helt slut. Vi var ute i Vännänget igår och lämnade en padda så papi kan fixa utomhus med grus. Jonas fick minsann vara chaufför en mindre sväng också. Så jag satt och pratade med Biggan om barnafödsel och studier. Mysigt! Så vi var då inte hemma förrän vid nio tiden. Jag hade tur, det var en av mina favoritfilmer på tv Signs med Mel Gibson. Hör & häpna den handlar om utomjordingar men det är en bra sådan inte överdriven och löjlig utan mera trovärdig skulle jag vilja säga. Såg till och med hela filmen det är nog första på länge, annars somnar jag jämt, haha. Men nu var det baby som somnade med huvudet i mitt knä. Sötnöten min! :)

Vi har varit en sväng till Obbola och på hemvägen så blev det strömpilen för att inhandla PROFFS hårspray, oh yeah it´s the shit! :P Vi fick ett städryck när vi kom hem så renbäddat sängen, städat soffan från joppe-hår, diskat, dammsugit, dammtorkat och sen i e.m ska det även tvättas. Det är bra underbart när båda får städryck så man hjälps åt, allt är så mycket smidigare. Nu är herren i huset och skruvar i bilen. Fullt ös, jajjemen!

Jo, jag lagade enchiladas igår. Oj oj så gott det blev, special gjorde mina egna med massor av fyllning med avokado och fetaost. Så nu har jag en ny favorit! Som tur är finns två stycken kvar i kylen som jag minsann tänker äta upp! Middag får vi se vad jag hittar på senare.

Jag nämnde tidigare i veckan om Skåne fruar, jag satt och zappade i reklampaus på Efterlyst och hamnade så klart på denna såpa. Ett ord: PINSAMT! Hur kan man ställa upp på att exponera sig och sälja ut sig i tv för att man är komplett blåst och totalt iq-befriad. Jag funderar vad som rör sig i huvudet på en kvinna som stoltserar med att hon inte kan köra in brevid en bensinpump på Statoil utan backar och köra fram & åter med full panik i strupen och gafflar om att hon ALDRIG ska göra om detta med en grötig dialekt, hon har inte nog med hjärnceller för att förstå att kreditkortet ska tryckas så pass långt in så att kortet åker in i automaten, jag undrar om hon förstår att mannen faktiskt trycker in mera än ollonet vid samlag eller skriker han också att det fungerar inte, det går inte, det är något fel...!!! Han kanske även drar ut sin kobra och sprutar hej vilt med sperma i sovrummet i luften och skriker där med?? Tydligen var det för mycket begärt att tro på att man förstår hur man,

1) trycker in HELA kortet i maskinen.
2) trycker på den GRÖNA knappen för att bensinen ska börja flöda
3) tryck in slangen i bensintankens hål och inte står och sprutar bensinen i luften

Men det var för mycket begärt, hon hade ju bara haft körkort sen 1980 och uppenbarligen trott att bilen kör på luft?? Åter igen...PINSAMT!! Så om ni ser detta program var för guds skull beredd på att plocka fram spyhinken! Jag väljer att använda mina ord väl till dessa individer, som en av mina vänner skulle sagt "Du är kokt i skit". Ja, så är det!

Njet, nu ska jag ta och duscha av mig. Ringa min Miss Sophie och surra för att sedan bara softa en stund till!

Ha en bra lördag allihopa!

Puss & Kram
Jezzi