torsdag 16 september 2010

Jueves...

Gick snabbt som attan hos BM, man har inte så mycket att fråga eller yttra sig om. Jag är så fylld med vätska att jag ser ut som en boll, Maggan sade-ojoj nu känns det att du har mycket vätska i dig! Och syns! ;) Hjärtljuden var fina, denna gång hade magen inte jäst något och det har ju sin förklaring eftersom att han sjunker nedåt och huvudet ramlat ned mellan benen ordentligt. Det var i vilket fall sista gången hos Maggan tills återbesöket MED bebis. Så nästa vecka är det Specialist mödravården för ytterliga tester, ultraljud osv. för att sedan återkomma för igångsättning. Jag hoppas så klart på att lilleman ska behaga att komma ut naturligt av sig själv men han verkar tjurig och inga tecken på något sådant. Jag sover verkligen ingenting på nätterna, allt gör ont, höfterna går inte att ligga på mera än 30 min vardera, svetten rinner konstant och det går inte att andas. Sova på dagtid? Ja, vi bor i en jävla byggarbetsplats, hela huset skakar och lever om när dem bygger om backenvägen från 06-17 varje dag + att grannen renoverar och det innebär borrmaskiner och hammare som slår från 07 på morgonen. Jag får inte sova alls, alla krafter är som bortblåsta och inte är det konstigt att humöret svajar i 120 varenda dag. Jag längtar tills jag blir normal igen, slippa svängningarna i humör och komma mig ut i vind och blåst.

Syster är på UL idag, jag hoppas allt ser bra ut men hon ringer sen så då får vi se vad som blivit sett och sagt! Hon skrev idag "jag tänker på dig varje dag men vill inte vara jobbig och fråga" Tack, det uppskattas för tro mig både jag och Jonas ställer oss den frågan varenda dag. Det räcker.

Imorgon är det fredag, vi ska ut till pappa för Jonas ska fixa med Biggan´s bil och jag följer med som sällskap och jag gillar att träffa min papi och Biggan. Dem skulle bjuda på mat också. :) Annars i helgen ska jag försöka sova, vila och återhämta mig igen medan det är tyst och stilla runt i kring. Hoppas på att nästa vecka kommer snabbt.

Ha en bra dag!
Puss & Kram
Jezzi