onsdag 8 juni 2011

SOMMAR!

Yeah, äntligen är den här! Vi fick besök av finaste puma idag. Drack kaffe, sen tog vi oss ut, satte oss på en filt, lekte med Wille, Joppe njöt av att ligga utomhus, vi åt smaskiga jordgubbar och bara hade det så bra!

Fixade några snabba hamurgare till middag, då Jonas jobbar dubbelskift i dag. Vi fick se honom en snabbis allafall. Synd att han jobbar dessa dagar när det är finväder, hade gärna tagit kvällspromenader. :D
Nåja, jag kokade ihop en rabarberkräm på min Vännänget-rabarber och den blev gudomligt bra måste jag säga. Så nu har jag nyss ätit en ljummen skål med kräm och kall mjölk. Life is sweet! :)

Wille lade jag 18.20 han har inte sovit bra idag heller, sammanlagt 2 tim sen imorse. Som vanligt när jag lägger honom den här tiden så vaknar han ungefär 1 gång/timme. Och som imorse vaknade han 04.45!!! Nja, vad ska jag säga. Jag hoppas detta med sömnen går till sig. Man blir ju så klart van allt men just nu är jag en trötter. Gör en tidig kväll, typ 20.00 tror jag. Kanske jag hinner sova lite allafall. Nu när han vaknar 1/timmen somnar han ju om. Peppar peppar.

Nu skriker han igen, ska kila och titta till honom!

Natti natt.

P&K
Jezzi