lördag 28 november 2009

Better late then ever...

Ser att det var ett tag sedan jag bloggade, jag fortsätter skylla på att jag inte har något internet och då blir det lite svårare men jag lovar det ska bli bättring!

Nåja, så vad händer och sker i miss glader´s liv?

Till att börja har jag sagt upp mig från Scandic för att åka på ett litet vinteräventyr i Hemavan. En sista säsong lockade gott och så blev det. Den 28 December är jag på plats! Jag ser fram emot att träffa alla igen, jobba och njuta av ett kortare miljöombyte. Vad händer efter det? Ja, den som ändå det visste. Men jag lär mig sakta men säkert att ta dag för dag. No worries! Det tar jag då, just nu njuta av det som är kvar här och se fram emot nya utmaningar för dem vet jag kommer. Dock ska min älskade lilla Joppe stanna kvar i Umeå tills i Februari, känns bra på ett sätt just med vetskapen att han får vara med Sara och Rickard som kan ge honom tid och mycket kärlek! Givetvis kommer jag sakna mitt lilla bustroll. En bestämd hemfärd än så länge, Februari när Melissa och Peter fått sin lilla pojke! Då ska minsann jag vara på plats! Stor grattis till Frida och Hamid som fick en liten Emilio! Sedan blir det säkert några flera vändor, jag har tendens att sakna vissa personer och då tänker jag åka hem och hälsa på!

Broder Mattias fyllde 30 år, så det blev en sväng ned till Göteborg och firade honom ordentligt. En helg som var bland det roligaste på länge. Massa god mat, skratt och även nya vänner. Stort tack till Anna, Markus, Mattias & Hege!

And when it comes to my lovelife, så var det ett virr varr utan början och slut. Men man ska inte utesluta för snabbt, ibland lönas det att hålla kvar och kämpa. Inte ge upp. Är han värd det så är det så. Och Jonas är värd det. Förra veckan så flyttade jag in hos honom, det är som sagt drygt 4 veckor kvar tills jag åker iväg några månader och vad är inte bättre än att få spendera den tiden tillsammans. Så mina vardagar är numera väldigt väldigt underbara! Det är skönt att lära känna varandra på det sättet, det är en annan sak att hänga med varandra en dag eller två till att vara med varandra varenda dag. Lite orolig var jag nog i början, med tanke på att jag aldrig bott med någon man på det sättet. Jag har kört distansförhållande vilket inte riktigt är samma sak. Han har inte heller bott med någon, så min första tanke var väl att han kommer bli tokig på mig. Är jag knepig att bo med? Men å andra sidan så har väl alla sina hyss för sig? Så vad är resultatet efter en vecka tillsammans? Det kunde inte gå bättre, vi kompleterar varandra mycket bra och känslan som finns inom mig själv att jag trivs så bra med honom är som ett enda lyckorus.

Han ska ha mycket cred, han är sällan på dåligt humör, han verkar bara ha gott morgonhumör (vilket fröken glader inte har) haha, ett tålamod som är guld värt och han är bara kort sagt en otroligt varm, omtänksam och snäll människa! Och han styr lille Joppis med fast hand, även Joppe är helt såld på honom! Jag inser nu hur mycket jag har saknat att komma hem till någon, sova med någon, mysa med någon och framför allt få ta hand om honom. Det enda som tynger mina axlar nu är just det att jag ska åka iväg men jag försöker att njuta av den tiden vi har nu sen är jag helt övertygad om att det bara stärker oss. Det är nyttigt med prövningar och man lär sig att uppskatta när man får sakna. Och gudarna ska veta att jag kommer sakna Jonas till vansinne. Jag fortsätter övertala mig själv att 4 månader går snabbt!

Jobbar denna helg, lite trist men vad gör man? Igår blev det en rätt lång dag, blev kvar på jobbet med möbleringar för julborden och sedan bar det hemåt, mötte en lite less Jonas, Joppe hade verkligen varit ett pain-in-the-ass, levt loppan i bilen, försökt sätta på tyra och givetvis skvätt ned lite här och där. Jag har all förståelse man blir galen när dem små liven ska testa en på varje plan och allt på en och samma gång. Världens bästa Jonas var iväg och skruvade i min bil, bytte ut en värmekran så nu har jag äntligen värme i bilen! Vilken lyx!! Sedan blev det soffan med massa gott. Herren brevid somnade snabbt. Så en tidig kväll. Bara bra, när man ska upp och jobba 07 så kan det behövas en timme eller två.

Nu är det jobba några timmar till sedan bär det hemåt och jag ska direkt krypa ned i en uppvärmd säng och sova med mister! Annars blir det bara lugna gatan för min del Jonas jobbar natt så jag ska bänka mig i soffan och se Tomten är far till alla barn!

Ha en bra dag allihopa!

Så ska jag försöka uppdatera lite mera!!

Puss & Kram
Jezzi