söndag 9 oktober 2011

PS...

WILLE HAR FÅTT EN TAND! WIHOOO!!

OCH HAN GÅR!

Söndag

Jonas jobbade lördag natt så vi åkte till Zandra och Linnéa på morgonen så herrn fick sova i lugn och ro. Det blev ett besök fyllt av två busfrön som lekte både inne och ute. Dem är så fina ihop. Wille och Linnéa! :) Vi mammor, drack kaffe och åt gudomliga lussebullar. Mums!

Annars har det inte hänt så mycket i helgen, barnloppis i lördags och det var lika fyllt med mammor och barn som vanligt. Men det är kul de är ju som en mötesplats också. Jag hittade 2 t-shirts till Wille och några bilar. Annars gick jag mest runt och kikade på prissättningar och allt skoj som Madde hittade till hennes lilla krabat!

Imorgon, tror jag att det blir och umgås med Jenny, jag hoppas allafall det var jätte länge sen. Vi får se vars dagen tar oss. Som vanligt.

Jag har tänkt så mycket dem senaste dagarna på mamma, om hon hade varit i liv och bott nära oss. Vad jag önskar att så var fallet. Jag hade kunnat umgås med henne varje dag, Wille också och bara ha henne i liv igen. Jag är tacksam för vad jag har, William och min andra knodd som komma skall. Pappa, herregud min pappa betyder så otroligt mycket för mig. Mina syskon, som tråkigt nog ska bo så långt borta. Jonas, min honey jag saknar ord, du är vacker bukuroshe!  
Och så klart mina älskade vänner, ni e otroliga, ni är inte många men ni är speciella och äkta! 

P&K