lördag 5 februari 2011

Nätterna,

Ser verkligen likdana ut numera, han vaknar varannan timme och är ledsen. Han somnar om igen efter man gett honom nappen och strukit honom på kinden. Sen är han ändå pigg och vaknar före 6. Jag undrar liksom om det är ännu en av alla dessa faser?? Nog för att dem är i faser hela tiden. Jaja det går väl över.

Vecka 7-9 ska jag jobba extra på Scandic, känns jätte bra och jag är glad att få vara med i överföringen till det nya bokningssystemet så är man inte så lost in the hood när jag kommer tillbaka helt. Men då v.10-15 ja då åker vi till Hemavan och då blir det minsann att jobba utav rang! Så det är som fullt schema för mig framöver, allafall tills typ April. Jag och Jenny ska göra en liten resa över dagen när jag kommer hem från Hemavan, det ska bli super nice! Sen vet jag inte, kanske Jonas börjar jobba i April eller Maj. Så det känns som att tiden kommer springa iväg. Men det är bra och spara mammadagar till framtiden också.

Idag?
Ja nu dricker jag kaffe för fullt, Wille ligger i babygymmet och kikar på något barnprogram på tv. Jag ska iväg på Nolia med Zandra idag och se om man fyndar något på barnloppis. Efter det så åker vi till Nilsson och Gunilla för fika och visa upp Wille. (Nilsson är Jonas kollega på ncc)

That´s it.

P&K
Jezzi