söndag 16 januari 2011

Men vaaaad...

är det med denna vinter?? Igår var det jätte jätte kallt, idag normal tempertaur och klart jag vill ut och gå. Men imorse när jag kika ut genom fönstret är det snöstorm utav rang! Det skallrar i fönstrerna. Suck Suck ingen promenix idag heller, lär ju dessutom ta hela dagen innan dem kommer och skottar gångbanorna. Ja, jag vet storvägarna är prio 1. Jag försår det. Well well, vi får hålla oss inne.

Wille hade samma natt som förgående och vakna 06 igen. Vet inte vad det beror på men så är fallet och jag känner mig seg idag med.

Jag har hela veckan tänkt att mitt kaffe smakar dåligt...och nu hittade jag felet, det är GEVALIA kaffe och jag köper alltid Zoegas! Beoror så klart på vad för bryggare man har också, i min blir aldrig gevalia eller någon annan bra förutom Zoegas. Det är bara den som blir bra. Långt inne i skafferiet hittade jag ett halvt paket Zoega, årets julblandning! Halleluja!!! :) Känner hur det doftar och ska dricka ett kopp sakta medans Wille vilar en stund. Hoppas på mera än 10 min.

Mys med varandra alla där ute i snöstormen!

P&K
Jezzi