onsdag 21 april 2010

Glafejt.....

Eller hur det kan tänkas stavas, en av mina bröder Mattias upplyste mig snällt igår när jag sade hur fet jag känner mig med stormagen, att det i Norge hette glafejt och ja det kändes ju minst sagt som något mera positivt. :) Jag längtar, HÖR och HÄPNA till December då båda bröderna kommer upp till norr och låt oss gissa på att det är minst 5 år sedan vi sågs tillsammans. Tragiskt men så är det i den här familjen. Det går långt mellan gångerna. Men då när vi väl ses så ses vi för alla år, det är ju huvudsaken och nu kommer dem ju även upp som nyblivna morbröder! :) Morgan tyckte det kändes så skumt att jag ska ha barn "va fan de va ju nyss du sprang runt i blöja"!! Mattias & Hanne! Morgan med virren! ;)


















Annars då? Jorå dagarna springer iväg och mitt minne med dem, haha! Jag är nog den mest förvirrade man kan hitta just nu. Jonas skrattar för det mesta åt alla tokigheter jag gör här hemma, ställer kryddor i kylskåpet ( blir galen hormonfia när jag inte hittar dem ) och att komma ihåg vad jag ska göra varje dag går INTE utan min kalender. Jaja det är charmigt det med, jag kommer ju åtminstone alltid ihåg att äta vill jag lova!


Här har vis Miss Glader i v.20


Som ni ser även rundare i ansiktet! :P


















Idag ska jag iväg till Mel och Lewis en sväng, promenera och dricka kaffe. Lika mysigt som vanligt, det är så skönt att ha henne, jag kan ställa tusen frågor och så får jag ju mysa med godis-lewis. Tiden går snabbt, galet vilken skillnad det är vecka för vecka, jag tycker det var typ nyss han var just 2 veckor och nu är han snart 3 månader! Ja, jag längtar så mycket tills jag och baby har våran knodd här. Vi ska hämta spjälsängen på Söndag och då är det bara skötbord kvar sen är vi klara. Sweet Sweet! Det känns skönt och ha fått det mesta gjort nu i förväg även om det är ett tag kvar, men jag vill inte måsta köpa allt i sista stund och bli tokstressad. Nej, bättre jag gör det i min ordning. Baby säger ändå ingenting, han följer snällt med i ledet annars kommer krokodiltårarna! ;)

Det är så skönt att sitta i soffan med en stor kopp thé, under täcket och Tina Turner som sjunger i bakrunden. Jonas och Joppe är hos Joel & Inez. Sen ska han iväg och hämta älgkött och sedan åka med det till pappa. Min baby är visst bäst i världen, de e ju det jag sagt hela tiden! :) Mitt hjärtegull, som för övrigt ska börja jobba åt NCC på Måndag, då kör utomhusarbetet & markarbetet igång. SummaSumarum sommaren är nära, yes yes yes me like! Nedrans vad han ska va brun i sommar, lilla jag får leva med att vara blek som grädde och gilla läget.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, fixa undan disken, har latat mig för länge nu och det är aldrig bra! Allt gott som vanligt, det är lugna vatten utan ringar på det! Äntligen! :)

Ha en fantastiskt bra dag där ute!
Puss&Kram/Jezzi